Ελλαδα

Άναψε «περισσότερο» φως

Στην πλατεία Κολοκοτρώνη

4168-35217.jpg
Λένα Χουρμούζη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
23509-55689.jpg

Tο συνολικό έργο φωτισμού της πλατείας Κολοκοτρώνη αναλαμβάνει η Εμπορική Τράπεζα, η οποία μόλις εγκαινίασε το νέο πρότυπο κατάστημά της στον κεντρικό πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου.

Αντί της παραδοσιακής κορδέλας ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, Alain Strub εγκαινίασαν από κοινού το κατάστημα κόβοντας συμβολικά μία «ακτίνα φωτός».

"Όλοι έχουμε ανάγκη από περισσότερο φως", επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποστήριξε πως η ενέργεια αυτή θα συμβάλει αποφασιστικά στην τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας και της κοινωνικής ζωής του κέντρου της πόλης.

«Το νέο Κατάστημα της Βαλαωρίτου επιβεβαιώνει αυτή την πρόοδο και εισάγει έναν καινοτόμο τρόπο εξυπηρέτησης των ιδιωτών και επιχειρήσεων που επέλεξαν την Εμπορική ως τον τραπεζικό τους συνεργάτη. Παράλληλα, η σημαντική αυτή επένδυση συμβολίζει την εμπιστοσύνη μας στις δημιουργικές δυνάμεις της πόλης της Αθήνας, συμβολίζει την ελπίδα που ‘φωτίζει’ ένα καλύτερο μέλλον», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο Alain Strub.

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία φωτισμού της πλατείας Κολοκοτρώνη, «μιας ιστορικής πλατείας της Αθήνας που όμως πάσχει επί χρόνια από ελλιπή φωτισμό» ο γενικός διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Εμπορικής Τράπεζας, Μίνος Μωυσής τόνισε ότι η Εμπορική Τράπεζα αναλαμβάνει το κόστος τόσο για τη μελέτη όσο και για τις εργασίες υλοποίησης του έργου, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Δήμου Αθηναίων, και με γνώμονα τη μέγιστη αποδοτικότητα, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη συνολική αισθητική αναβάθμιση της πλατείας, ώστε να ξαναγίνει μία «φιλική γωνιά» για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της για τη στήριξη του κέντρου της Αθήνας, η Εμπορική Τράπεζα διοργάνωσε φωτογραφικό διαγωνισμό με θέμα «Αθήνα & Φως». Στο διαγωνισμό συμμετείχαν με τα έργα τους δεκάδες κάτοικοι της πόλης, ενώ ειδική επιτροπή ανέδειξε τις τρεις καλύτερες συμμετοχές, οι οποίες και βραβεύθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.