Ελλαδα

Συγκέντρωση εργαζομένων της Μαρινόπουλος Α.Ε. στα γραφεία της εταιρείας

«Οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν κάνουν βήμα πίσω...»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132124-300171.jpg

Βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση εργαζομένων της Μαρινόπουλος Α.Ε. έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Άλιμο στην οδό Αγίου Δημητρίου. Στο σημείο βρίσκονται δεκάδες εργαζόμενοι που αγωνιούν για το μέλλον τους μετά την αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 που υπέβαλε η εταιρεία

«Οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν κάνουν βήμα πίσω, πάνω στα ελάχιστα που μας έχουν απομείνει. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας έχουν μια σειρά από άλλες εταιρείες και τα κέρδη τους είναι τεράστια. Άρα σε καμιά των περιπτώσεων δεν θα πρέπει να υποχωρήσουμε» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων της εταιρείας στην Β. Ελλάδα, Ηλίας Τζίνας.

Επίσης είπε: «Εμείς δεν έχουμε να πάρουμε μισθούς προηγούμενων χρόνων, καθώς είμαστε πληρωμένοι και για τον Μάιο. Η μόνη μας εκκρεμότητα είναι ο μήνας Ιούνιος που τελειώνει σε λίγες ημέρες και το επίδομα αδείας. Όμως η εταιρεία μπορεί να απαντήσει σε αυτά με κούρεμα. Πράγμα που ούτε θέλουμε να το σκεφτούμε. Ο αγώνας των εργαζομένων είναι μπροστά και μας περιμένουν δύσκολες ημέρες».

Φωτογραφία ΑΠΕ - ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.