Ελλαδα

Πέθανε η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου

Ήταν μόλις 43 ετών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου.

Η 43χρονη ηθοποιός  που πρωταγωνίστησε σε πολλές ελληνικές σειρές της τηλεόρασης, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της ενώ η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα.

Η Αποστόλου έγινε ευρέως γνωστή το 1995 από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Το μονοπάτι της αγάπης» και πρωταγωνίστησε στη συνέχεια σε πολλά ακόμη πετυχημένα σίριαλ όπως η «Καραμπόλα» στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Το πιο γλυκό μου ψέμα» δίπλα στον Σταμάτη Γαρδέλη και το 2005, στην καθημερινή σειρά «Έρωτας», πάλι στον ΑΝΤ1, ρόλος που ήταν ο τελευταίος της στην τηλεόραση.

Ο πατέρας της ηθοποιού μιλώντας στο protothema.gr είπε πως η κόρη του το τελευταίο διάστημε είχε στραφεί στην εκκλησία, είχε κλειστεί στον εαυτό της και μάλιστα, το τελευταίο διάστημα δεν έτρωγε. «Υποσιτιζόταν, είχε μείνει μισή», είπε χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία χρόνια η Γεωργία Αποστόλου είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλές ήταν οι φήμες περί μοναχισμού χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί. Η ίδια πριν από 4 χρόνια είχε παραδεχτεί πως απέχει από την ηθοποιία αλλά είχε αρνηθεί πως είναι μοναχή.

image