Ελλαδα

Πέθανε η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου

Ήταν μόλις 43 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131280-297988.JPG

Σοκ έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου.

Η 43χρονη ηθοποιός  που πρωταγωνίστησε σε πολλές ελληνικές σειρές της τηλεόρασης, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι της ενώ η κηδεία της έγινε τη Δευτέρα.

Η Αποστόλου έγινε ευρέως γνωστή το 1995 από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Το μονοπάτι της αγάπης» και πρωταγωνίστησε στη συνέχεια σε πολλά ακόμη πετυχημένα σίριαλ όπως η «Καραμπόλα» στο πλευρό του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Το πιο γλυκό μου ψέμα» δίπλα στον Σταμάτη Γαρδέλη και το 2005, στην καθημερινή σειρά «Έρωτας», πάλι στον ΑΝΤ1, ρόλος που ήταν ο τελευταίος της στην τηλεόραση.

Ο πατέρας της ηθοποιού μιλώντας στο protothema.gr είπε πως η κόρη του το τελευταίο διάστημε είχε στραφεί στην εκκλησία, είχε κλειστεί στον εαυτό της και μάλιστα, το τελευταίο διάστημα δεν έτρωγε. «Υποσιτιζόταν, είχε μείνει μισή», είπε χαρακτηριστικά.

Τα τελευταία χρόνια η Γεωργία Αποστόλου είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλές ήταν οι φήμες περί μοναχισμού χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί. Η ίδια πριν από 4 χρόνια είχε παραδεχτεί πως απέχει από την ηθοποιία αλλά είχε αρνηθεί πως είναι μοναχή.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.