Ελλαδα

Ο Μπλεκ επιστρέφει στα περίπτερα (εικόνες)

Για να τον μάθουν οι νέοι και να τον ξαναδιαβάσουν οι γηραιότεροι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο ήρωας του δημοφιλούς περιοδικού κόμικ Μπλεκ, επανακυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας, έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα νέο πιστό κοινό μαζί με ,τους γηραιότερους που δεν τον ξέχασαν ποτέ. Ο αγαπημένος ήρωας επιστρέφει σε μια μηνιαία έκδοση με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Επιπλέον, περιλαμβάνει τον «Τετρακοσάρη», έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα εμπνευσμένο από την ελληνική πραγματικότητα σε εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη και σενάριο του Νίκου Νικολαΐδη.

Ο Νέος Μπλεκ Νο 20 κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας από τις 15 Ιουλίου και αυτό είναι το εξώφυλλο: 

image

Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική Ιταλία («Il Grande Blek Magigno», ο ιταλικός τίτλος) με σκίτσα των διάσημων δημιουργών Sartoris, Sinchetto και Guzzon («EsseGesse»). Οι κομίστες εμπνεύστηκαν το 1954 τον ξανθό γίγαντα κυνηγό με το γούνινο καπέλο με ουρά, ο οποίος διακρίθηκε στον αγώνα για την αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες, κατά τα τέλη του 18ου αιώνα. Στο πλευρό του Μπλεκ ήταν πάντα οι φίλοι του, ο καθηγητής Μυστήριος και ο μικρός Ρόντυ.

image

 

Για προσφορές, προηγούμενα τεύχη όπως και για άλλες, παλιές και νέες, εικονογραφημένες εκδόσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ccpublic.gr.