- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου
Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα με ισχυρές καταιγίδες που θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά επικίνδυνα από το μεσημέρι στις Κυκλάδες, από το απόγευμα στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στις περισσότερες ανατολικές περιοχές. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στις Κυκλάδες και βαθμιαία στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους επικίνδυνα.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της κεντρικής Στερεάς. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στη νοτιοανατολική χώρα.
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε ανατολικών διευθύνσεων έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 με 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς, στη νότια νησιωτική χώρα τους 20 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 18 βαθμούς και στη δυτική Μακεδονία από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της κεντρικής Στερεάς.
Ανεμοι: Μεταβλητοί και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι στις Κυκλάδες θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά τμήματα νοτιοανατολικοί 5 με 6 και από το απόγευμα στις ανατολικές Κυκλάδες 7 τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς και τοπικά στην Κρήτη έως 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στην περιοχή Σάμου – Ικαρίας – Χίου, θα είναι ισχυρά.
Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα νοτιότερα τμήματα 5 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 ενισχυόμενοι από τις πρωινές ώρες σε 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και βαθμιαία ανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: Ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμείς είμαστε τα κουλ παιδιά», είπε αμερικανίδα ράπερ σε εκδήλωση της Έρικα Κερκ
H 25χρονη αεροσυνοδός βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο πεντάστερου ξενοδοχείου
Η υπόθεση θυμίζει εκείνη της Γαλλίδας Ζιζέλ Πελικό
Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι και ένας εικοσάχρονος
Ολόιδιο έργο του εμφανίστηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας
Αυστηροποιούνται τα πρότυπα ευημερίας των ζώων
Κατηγορείται για συμμετοχή σε παραγωγή πορνογραφικού περιεχομένου
Μητσοτάκης και Χέρτζογκ επισκέφθηκαν το σπίτι του δολοφονημένου Έλληνα Ιωνά Καρούση
Έκπληξη προκαλούν οι αυτοσχέδιες τακτικές που χρησιμοποιούνται στο πεδίο της μάχης
Γιατί είναι τώρα σε αυτή την κατάσταση παρά την τεράστια επιτυχία που είχε
Ερευνάται αν η βόμβα τοποθετήθηκε από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες
Ανοιχτή σύγκρουση μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης
Η αμερικανική εταιρεία δηλώνει ότι προτίθεται να προσφύγει δικαστικά κατά της απόφασης
Η δημοσιοποίηση του υλικού δικαιώνει καταγγελία που είχε γίνει ήδη από το 1996 από τη Μαρία Φάρμερ
Επικεφαλής της διεύθυνσης εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού
Ποιο εκτιμάται ότι είναι το κίνητρο πίσω από το άγριο έγκλημα
Στις τοπικές εκλογές στην Εξτρεμαδούρα
Η χρόνια θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε μετά το μακελειό
Η ιστορία που εν συνεχεία αποτέλεσε παγκόσμια παράδοση για την εορταστική περίοδο
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα των αστυνομικών αρχών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.