- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Μιανμάρ: Η στιγμή που οι πισίνες των ουρανοξυστών γίνονται καταρράκτες - Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν επιζώντες - Φόβοι για δεκάδες νεκρούς
Νεκρούς, αγνοούμενους, φόβο και ανυπολόγιστες ζημιές, προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε τη Μιανμάρ σήμερα (28.03), με την δόνηση να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή μέχρι και την Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.
Εικόνες και βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αποτυπώνουν την ισχυρή δόνηση και το τράνταγμα, καθώς και τον πανικό που επικράτησε. Χαρακτηριστικό είναι πως οι πισίνες που βρίσκονται στις ταράτσες ουρανοξυστών και ξενοδοχείων στη Μιανμάρ και το Μπανγκόκ, οι λεγόμενες “infinity pools” (πισίνες υπερχείλισης) άδειασαν και μετατράπηκαν σε καταρράκτες, με τα νερά να χύνονται στο κενό.
Ειδικότερα, βίντεο που έγιναν viral δείχνουν τα νερά να πέφτουν από τεράστιο ύψος από τα πολυώροφα πολυτελή ξενοδοχεία. Μερικά από τα ξενοδοχεία αυτά ήταν το Banyan Tree, όπου το νερό από την πισίνα υπερχείλισης του 61ου ορόφου χύθηκε σαν καταρράκτης, η πισίνα του Waldorf Astoria στον 16ο όροφο και η πισίνα του 9ου ορόφου του Marriott Marquis, η οποία άδειασε εντελώς μέσα σε λίγα λεπτά.