Η δικαστική διαμάχη της Μπλέικ Λάιβλι και του Τζάστιν Μπαλντόνι γίνεται ντοκιμαντέρ
Πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου - Θα εξετάσει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση


Η δικαστική διαμάχη της Μπλέικ Λάιβλι και του Τζάστιν Μπαλντόνι γίνεται θέμα νέου ντοκιμαντέρ - Η διάρκειας 90 λεπτών ταινία θα προβληθεί στις 17 Μαρτίου
Η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας It Ends With Us, Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι, έγινε το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ.
Η διάρκειας 90 λεπτών ταινία για τη διαμάχη των Μπλέικ Λάιβλι και Τζάστιν Μπαλντόνι, με τίτλο He Said, She Said: Blake Lively vs Justin Baldoni, δημιουργήθηκε από την ITN Productions και θα μεταδοθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Channel 5 στις 17 Μαρτίου.
Το ντοκιμαντέρ, που δημιουργήθηκε ως απάντηση στο νομικό δράμα μεταξύ των δύο ηθοποιών, θα εξετάσει τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση στα γυρίσματα της ρομαντικής ταινίας, τις οποίες η Μπλέικ Λάιβλι απέδωσε στον Μπαλντόνι.
Η ηθοποιός έχει επίσης ισχυριστεί ότι ο Μπαλντόνι προσέλαβε εταιρεία δημοσίων σχέσεων για να εξαπολύσει δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ωστόσο, ο ίδιος αντέδρασε καταθέτοντας αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της Λάιβλι.
Το ντοκιμαντέρ θα αναλύσει τις λεπτομέρειες των αγωγών ενόψει της δίκης που έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2026.
Θα εξετάσει επίσης μια σειρά άλλων υποθέσεων, συμπεριλαμβανομένης της αγωγής 250 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ο Μπαλντόνι κατά των New York Times, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που δημοσίευσαν τις κατηγορίες. Η εφημερίδα έχει ζητήσει την απόρριψη της αγωγής.
Επιπλέον, το ντοκιμαντέρ θα διερευνήσει τη μαζική επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον και των δύο πλευρών, η οποία αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της δίκης.
Η Λάιβλι έχει εξασφαλίσει περιοριστικά μέτρα κατά του Μπαλντόνι, ο οποίος σκηνοθέτησε το It Ends With Us και πρωταγωνίστησε μαζί της στην ταινία, προκειμένου να αποτραπεί η διαρροή υπερβολικών πληροφοριών στο κοινό σχετικά με την υπόθεση.
Το He Said, She Said: Blake Lively vs Justin Baldoni θα προβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Channel 5, ενώ μια συντομευμένη εκδοχή μίας ώρας θα μεταδοθεί στις ΗΠΑ στις 31 Μαρτίου μέσω των Max και Discovery+.
(Mε πληροφορίες του Far Out)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η χώρα δεν έχει χρόνο για τους θεατρινισμούς της αντιπολίτευσης», λέει ο Ερντογάν
Ζητά από τη Δικαιοσύνη ο 15χρονος να υποβληθεί σε τεστ πατρότητας
Πότε αναμένεται να ανοίξει ξανά
Είχε προαναγγείλει την κίνηση αυτή - Οι νομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει
Τη Δευτέρα νέες συνομιλίες σύμφωνα με τον Ζελένσκι
Για 11 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα ακουγόντουσαν ισχυροί κρότοι
Η ΕΕ διατηρεί την προσέγγισή της «ειρήνη μέσω της ισχύος»
Φέρεται να γνώριζε πως το νυχτερινό κλαμπ λειτουργούσε παράνομα για δέκα χρόνια
«Δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με θεατρινισμούς»
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου
Πώς δρούσε ανενόχλητος από το 2010 μέχρι το 2021
«Αυτός ο χρόνος στο διάστημα είναι συντριπτικός» - Πέρασαν 286 ημέρες στο διάστημα
Κλινική στη Σάντα Φε διαψεύδει τις εκτιμήσεις της αστυνομίας - Νέα ερωτήματα
Οργή στην κοινή γνώμη - Προγραμματίζονται επιπλέον διαδηλώσεις παρά την απαγόρευση
Βίβιαν Τζένα Γουίλσον: «Ο πατέρας μου είναι μέρος μιας καρτουνίστικα κακής κυβέρνησης»
Η γνωστή τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την Αίγινα που ρώτησε τους κατοίκους αν πωλούνται βίλες
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός άσκησε ξανά βέτο
Μια χώρα σε πένθος, ένα «γιατί» και οργή για τους 59 νεκρούς
Ζητά «η Δικαιοσύνη να αντιταχθεί στην αδικία»
Τι συνέβη - Το χρονικό της επίθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.