Κοσμος

Μασαχουσέτη: Πυρπόλησαν σταθμούς φόρτισης αυτοκινήτων Tesla

Στα τάρταρα η δημοφιλία του Έλον Μασκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ © ΕΡΑ/AL DRAGO

Μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του Έλον Μασκ, οι αναλυτές λένε ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων της Tesla μειώθηκαν παγκοσμίως

Επτά σταθμοί φόρτισης αυτοκινήτων Tesla πυρπολήθηκαν στην πολιτεία της Μασαχουσέτης στις ΗΠΑ, καθώς οι αντιδράσεις εναντίον του Έλον Μασκ αυξάνονται.

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και οι εταιρείες του, όπως η Tesla, έχουν γίνει στόχος από τότε που χαιρέτισε ναζιστικά στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ και υποστήριξε ακροδεξιά κινήματα στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το «Sky News», αξιωματικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο εμπορικό κέντρο «The Point» κοντά στη Βοστώνη στη Μασαχουσέτη και βρήκαν τους σταθμούς φόρτισης αυτοκινήτων Tesla «τυλιγμένους στις φλόγες και από πυκνούς μαύρους καπνούς».

Η αστυνομία ανέφερε ότι επτά σταθμοί φόρτισης υπέστησαν ζημιές και «η φωτιά φαίνεται να τέθηκε εσκεμμένα», αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο Μασκ, ο δισεκατομμυριούχος διευθύνων σύμβουλος της Tesla, πλέον διευθύνει το Τμήμα Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας (DOGE) στην κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Επιπλέον, ο Μασκ επιβλέπει τις απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων τις τελευταίες εβδομάδες.

Μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του Μασκ, οι αναλυτές λένε ότι οι πωλήσεις αυτοκινήτων της Tesla μειώθηκαν παγκοσμίως.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.