- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Κάνιε Γουέστ: Επέστρεψε στα social με σεξουαλική επίθεση στην Κάμαλα Χάρις και συγγνώμη
Λίγα λεπτά αργότερα κατέβασε την ανάρτηση του


Κάνιε Γουέστ: Επέστρεψε στα social με σεξουαλική επίθεση στην Κάμαλα Χάρις και συγγνώμη
Ο Κάνιε Γουέστ δημοσίευσε μια συγγνώμη προς πρώην αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις μετά την κοινοποίηση ενός σεξουαλικού tweet.
«Ήθελα να ...την Καμάλα μέχρι που έχασε», έγραψε ο Γουέστ σε ένα tweet που έχει πλέον σβηστεί και αναρτήθηκε στο X το Σάββατο. «Οι Δημοκρατικοί με ανάγκασαν να κατεβάσω την ανάρτηση. Όχι, αστειεύομαι. Δεν ελέγχουν πια τους μαύρους ανθρώπους. Trump 4 life», έγραψε σε επόμενη ανάρτηση.
Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από την πρώην υποψήφια, γράφοντας: «Η Κάμαλα φαίνεται πολύ καλός άνθρωπος και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τα παιδιά της».
Ο Τραμπ έχει συνδεθεί στο παρελθόν με τον Γουέστ, προσκαλώντας μάλιστα τον σταρ στον Λευκό Οίκο το 2018, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει κάνει προσπάθειες να αποστασιοποιηθεί από τον μουσικό.
Παρά τις πολυάριθμες διαμάχες και αγωγές, ο ράπερ έχει καταφέρει να παραμείνει επίκαιρος. Τον περασμένο Νοέμβριο, αποκαλύφθηκε ότι γυριζόταν ένα νέο ντοκιμαντέρ γι' αυτόν.
«Με έναν προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων δολαρίων και μια δέσμευση στην αλήθεια, ο Ye, πρώην γνωστός ως Kanye West, προσκαλεί τον 18χρονο Nicolas Ballesteros με ένα iPhone σε ένα ταξίδι έξι ετών, αποκαλύπτοντας αφιλτράριστες πτυχές της ζωής των διασημοτήτων, οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με τις προκλητικές απόψεις, τα μεγάλα οράματα και τον τολμηρό αντιφατισμό που τον καθόρισαν ως τον πιο αμφιλεγόμενο καλλιτέχνη στον κόσμο», αναφέρεται σε μια επίσημη σύνοψη.
«Η ταινία παρακολουθεί την άνοδο του Ye στο να γίνει ο πλουσιότερος μαύρος άνθρωπος στην αμερικανική ιστορία, ενώ αποκαλύπτει γιατί ο σούπερ σταρ διακινδύνευσε όλα όσα είχε χτίσει στο όνομα της ελευθερίας».
Εν τω μεταξύ, ο Γουέστ είναι υποψήφιος για το καλύτερο ραπ τραγούδι στα φετινά Grammy για το τραγούδι του «Carnival». Τα βραβεία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε όλα τα νέα για τα βραβεία Grammy του 2025 εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6.02 μέτρα είναι πλέον το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, αφού ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε για 5η φορά το ρεκόρ εντός του 2025, στο μίτινγκ All Star Perche στο Κλερμόν-Φεράν
«Αν μας πουν όχι, αυτό θα πει πολλά»
Από μοτοσικλέτες μέχρι τρόφιμα και ρούχα – Δείτε όλη τη λίστα
Είναι επικίνδυνα για την οικονομία;
Η κόρη της γυναίκας – σύμβολο για τον φεμινισμό αποκάλυψε το γιατί δεν έχουν καλή επαφή αυτή τη στιγμή
Ο Τραμπ έχει ύποπτα πάρε-δώσε με ρωσικό βρόμικο χρήμα εδώ και δεκαετίες. Μήπως όμως μαθαίνει και κάτι άλλο από αυτούς;
Πασιφισμός, συνθηκολόγηση με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και επιθετικότητα στον Εμανουέλ Μακρόν
Αυτό που άλλαξε στη ζωή της από τη στιγμή που έγινε μητέρα
Η οικογενειακή επιρροή, οι εμπειρίες στο σχολείο και οι τωρινές απόψεις του
Στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η πλειοψηφία των κατοίκων στηρίζουν την ανεξαρτησία
Η συνάντηση Φιντάν - Ρούτε στο Λονδίνο
Οι δύο φάσεις του ευρωπαϊκού σχεδίου
Το χρονικό της σπουδαίας ανακάλυψης
«Παραβίασε την ίδια την υποχρέωση υπεράσπισης της δημοκρατίας»
Θα γίνουν πρώτα διαβουλεύσεις υπό τον πρόεδρο της χώρας
Η θέση του Αμερικανού αναλυτή μετά την συμφωνία ΗΠΑ - Ουκρανίας
Οι πρώτες δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ μετά την προτεινόμενη εκεχειρία
Αμφότεροι μπήκαν σε λάθος θαλάμους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.