H Σάρον Στόουν αποκάλεσε τους ψηφοφόρους του Τραμπ, αμόρφωτους και αδαείς
«Ξεπεσμένη ελιτίστρια», την αποκάλεσαν στα social
Η Στόουν είπε ότι οι συμπατριώτες της εξέλεξαν τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είναι αμόρφωτοι και δεν ταξιδεύουν αρκετά
Η Σάρον Στόουν μη μπορώντας να διαχειριστεί την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση κατά της αλαζονικής Αμερικής, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ αποκάλεσε τους Αμερικανούς ψηφοφόρους «αμόρφωτους» και «αδαείς».
Η Σάρον Στόουν έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορίνο της Ιταλίας, εκφράζοντας την άποψή της για τις προεδρικές εκλογές στην Αμερική. Η Στόουν είπε ότι οι συμπατριώτες της εξέλεξαν τον Ντόναλντ Τραμπ επειδή είναι «αμόρφωτοι» και δεν ταξιδεύουν αρκετά.
«Η χώρα μου βρίσκεται στη μέση της εφηβείας. Η εφηβεία είναι πολύ αλαζονική. Η εφηβεία νομίζει ότι ξέρει τα πάντα», δήλωσε η 66χρονη ηθοποιός.
Και συνέχισε: «Η εφηβεία είναι αφελής, αδαής και αλαζονική. Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό στη χώρα μας. Έτσι, οι Αμερικανοί που δεν ταξιδεύουν, που το 80% δεν έχουν διαβατήριο, που είναι αμόρφωτοι, βρίσκονται σε μια τέτοια κατάσταση». Η Στόουν συνέκρινε τη μακρά ιστορία της Ιταλίας με την ιστορία της Αμερικής, πριν πει ότι η Ιταλία «έχει δει τον φασισμό», «έχει δει τι συμβαίνει» υπό μια φασιστική κυβέρνηση και ότι ο «μόνος τρόπος που μπορούμε να βοηθήσουμε με αυτά τα ζητήματα, είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Οι καλοί άνθρωποι, πρέπει να βοηθούν τους καλούς ανθρώπους», πρόσθεσε η ίδια.
Οι δηλώσεις της που είχε σαφή στόχο τον επερχόμενο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, συγκέντρωσε έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες στο διαδίκτυο, με ορισμένους να αποκαλούν τη διάσημη προσωπικότητα «ξεπεσμένη ελιτίστρια». Ένας χρήστης στο Χ κατακεραύνωσε τη Sharon Stone: «Η ελίτ του Χόλιγουντ είναι εκτός πραγματικότητας και έχει γίνει άσχετη».
Ένας άλλος σημείωσε ότι η στάση της «είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί ψήφισαν τον Τραμπ - υπερασπίστηκε τους καθημερινούς ανθρώπους που αγνοούνται από αυτούς τους αυτοαποκαλούμενους ''ειδικούς''».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ιστορία που εν συνεχεία αποτέλεσε παγκόσμια παράδοση για την εορταστική περίοδο
Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως από την έρευνα των αστυνομικών αρχών
Ένας κωμικός πρόλαβε το rebranding του
Τραυματίστηκε και η μητέρα του θύματος
Η υπόθεση έχει αναζωπυρώσει τη συζήτηση γύρω από τον νόμο αυτοπροσδιορισμού
Το PANG φιλοδοξεί να γίνει το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο που έχει κατασκευαστεί ποτέ στην Ευρώπη
Είκοσι πέντε χρόνια μετά, το ίδιο κοινό ξεκίνημα θα κατέληγε σε μια ιστορία που μοιάζει αδιανόητη
Μέχρι το 2023, τα χρέη του είχαν φτάσει περίπου τα 155 εκατομμύρια δολάρια
Δεύτερη μαζική επίθεση μέσα στον Δεκέμβριο συγκλονίζει τη χώρα
Δεύτερη επιχείρηση μέσα στον ίδιο μήνα, μετά την εντολή Τραμπ για «ναυτικό αποκλεισμό» της χώρας
Πώς οι Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού μπορούν να αλλάξουν τα ελληνικά πανεπιστήμια
Ο Ουκρανός πρόεδρος επανέλαβε τη θέση του για τη μη παραχώρηση εδαφών
O ποντίφικας αξιοποιεί δημιουργικά...τις αυπνίες του
Προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ
Οι νέες αποκαλύψεις ενισχύουν την εικόνα μιας σχέσης που δεν περιοριζόταν σε μεμονωμένες κοινωνικές εμφανίσεις
Η υπόθεση πήρε απρόσμενη τροπή όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με το νοσοκομείο
Παρόλα αυτά, ο ίδιος δηλώνει ότι μιλά με τον Τραμπ περισσότερο από ποτέ
Γνωστή ως North Coast 500 (NC500), λανσαρίστηκε το 2015
Η υπόθεση άνοιξε έναν πολιτικό ασκό του Αιόλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.