- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Η Εύα Λονγκόρια αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε την Αμερική λόγω Τραμπ
Χαρακτήρισε τις ΗΠΑ «δυστοπικές»
«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι τόσο τυχεροί», δήλωσε η Εύα Λονγκόρια για την επιλογή της να φύγει από τη χώρα
Η Εύα Λονγκόρια αποκάλυψε αυτή την εβδομάδα ότι η ίδια και η οικογένειά της εγκατέλειψαν τις «δυστοπικές» Ηνωμένες Πολιτείες και μοιράζουν πλέον τον χρόνο τους μεταξύ Μεξικού και Ισπανίας.
«Πέρασα όλη μου την ενήλικη ζωή εδώ», δήλωσε η Λονγκόρια στο «Marie Claire USA». «Αλλά ακόμη και πριν από την πανδημία, τα πράγματα άλλαζαν. Η ατμόσφαιρα ήταν διαφορετική. Και τότε συνέβη ο COVID και το έσπρωξε στα άκρα. Είτε είναι οι άστεγοι είτε οι φόροι, όχι ότι θέλω να κατακρίνω την Καλιφόρνια - απλά νιώθω ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου έχει τελειώσει τώρα».
Η ηθοποιός του «Desperate Housewives» ανέφερε τις εκλογές ως έναν από τους λόγους για την οριστικοποίηση της απόφασης. «Το συγκλονιστικό δεν είναι ότι κέρδισε», είπε για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα. «Είναι ότι ένας καταδικασμένος εγκληματίας που εκτοξεύει τόσο μίσος μπορεί να κατέχει το υψηλότερο αξίωμα».
«Αν τηρήσει τις υποσχέσεις του, θα είναι ένα τρομακτικό μέρος», ανέφερε. Η Λονγκόρια πήρε επίσης μερικές στιγμές για να θυμηθεί τη νίκη του Τραμπ το 2016. «Δεν βίωσα ποτέ στη ζωή μου κατάθλιψη», είπε.
Eva Longoria revealed this week that she and her family have moved out of the “dystopian” United States, now splitting time between Mexico and Spain. https://t.co/iDLS2S4HWA
— The Hollywood Reporter (@THR) November 14, 2024
«Ήμουν κάπως "Έχει η ψήφος μου πραγματικά σημασία; Κάνω πραγματικά τη διαφορά;"», σχολίασε. «Ήμουν τόσο ξεκομμένη από τον πυρήνα αυτού που πιστεύω, επειδή πίστευα πραγματικά στην ψυχή μου ότι ο καλύτερος άνθρωπος κερδίζει. Και τότε συνέβη αυτό και είπα: "Ω, περίμενε. Ο καλύτερος άνθρωπος δεν κερδίζει"».
Η Λονγκόρια αναγνώρισε ότι είναι προνομιούχα σε σχέση με άλλους όσον αφορά την επιλογή να φύγει από τη χώρα. «Μπορώ να δραπετεύσω και να πάω κάπου», σημείωσε. «Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν είναι τόσο τυχεροί. Θα μείνουν κολλημένοι σε αυτή τη δυστοπική χώρα και η αγωνία και η θλίψη μου είναι γι' αυτούς».
Η ηθοποιός ζει τώρα με τον σύζυγό της, Χοσέ Μπαστόν, και τον γιο τους, τον 6χρονο Σαντιάγο, στο Μεξικό και την Ισπανία. Συχνά επισκέπτεται άλλα μέρη της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής για δουλειά, αλλά δεν επιστρέφει συχνά στο Λος Άντζελες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ουκρανός πρόεδρος επανέλαβε τη θέση του για τη μη παραχώρηση εδαφών
O ποντίφικας αξιοποιεί δημιουργικά...τις αυπνίες του
Προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ
Οι νέες αποκαλύψεις ενισχύουν την εικόνα μιας σχέσης που δεν περιοριζόταν σε μεμονωμένες κοινωνικές εμφανίσεις
Η υπόθεση πήρε απρόσμενη τροπή όταν δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με το νοσοκομείο
Παρόλα αυτά, ο ίδιος δηλώνει ότι μιλά με τον Τραμπ περισσότερο από ποτέ
Γνωστή ως North Coast 500 (NC500), λανσαρίστηκε το 2015
Η υπόθεση άνοιξε έναν πολιτικό ασκό του Αιόλου
Κάθε πλευρά παρουσιάζει διαφορετικές εκδοχές για τη συμπεριφορά του
H δικαστική απόφαση επανέφερε στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ενδοοικογενειακή βία
Σε αντίθεση με πλατφόρμες όπως η Meta, που βασίζονται κυρίως στο κοινωνικό δίκτυο φίλων και ακολούθων
Το timing δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχο
Έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν το εύρος της κακοποίησης ανηλίκων
Καταγγέλλουν το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για καθυστερήσεις και αδιαφάνεια
Αεροπορικές και χερσαίες επιθέσεις μετά τη φονική ενέδρα στην Παλμύρα - Σκληρό μήνυμα Τραμπ
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εξέδωσε τον πρώτο όγκο αρχείων - Αντιδράσεις για λογοκρισία
Η κατάχρηση φαίνεται ότι έγινε μέσω πλαστών συμφωνητικών για ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Ο Μοχάμεντ Τζαβάντ Βαφέι Σάνι συνελήφθη το 2020 για συμμετοχή σε διαμαρτυρίες
Σφοδρή αντίδραση των Δημοκρατικών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.