Κοσμος

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι ένα χρόνο από τον θάνατό του

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μάθιου Πέρι
Η Τζένιφερ Άνιστον τίμησε τον Μάθιου Πέρι με αδημοσίευτες φωτογραφίες τους © Instagram/jenniferaniston

Για να τιμήσει την μνήμη του αγαπημένου της φίλου, η Τζένιφερ Άνιστον προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στα social media

Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον Μάθιου Πέρι για να τιμήσει την επέτειο του ενός έτους από τον θάνατό του. Στην πρώτη εικόνα απεικονίζονται οι δυο τους πριν από 30 χρόνια, όταν τα «Φιλαράκια» μόλις είχα γίνει τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση.

Η Τζένιφερ Άνιστον είχε το εμβληματικό κούρεμα της Ρέιτσελ ενώ ήταν ντυμένη με ένα μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα χρυσό ρολόι. Ο Μάθιου φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι και τζάκετ καθώς έτρωγε φαγητό, ενώ πόζαραν μαζί σε ένα φωτογραφικό θάλαμο.

Δύο άλλες φωτογραφίες τους είναι από τα γυρίσματα. Στην μία όλο το καστ αγκαλιάζετε σε έναν κύκλο ενώ στην άλλη ο Πέρι φιλά την Άνιστον στο μέτωπο. Η τελευταία ήταν μια εικόνα του Πέρι να χαμογελά.

Στη λεζάντα της η ηθοποιός έγραψε «Ένας χρόνος» καθώς πρόσθεσε το όνομα του ιδρύματός του. Υπήρχαν επίσης emoji με μια κόκκινη καρδιά, ένα τσιρότο και ένα περιστέρι.

111defd
222ewfsdf
333efaf
Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι ένα χρόνο από τον θάνατό του
© Instagram/ jenniferaniston

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.