Κοσμος

Φλόριντα: Έκλεισε τον σύντροφό της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει

Η αρχική κατάθεση και τα βίντεο στο κινητό της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Φλόριντα: Έκλεισε τον σύντροφό της σε βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει - Η αρχική κατάθεση και τα βίντεο στο κινητό της 

Τέσσερα χρόνια μετά τη σύλληψή της για τον θάνατο τού Χόρχε Τόρες, η Σάρα Μπουν, κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία του. Η γυναίκα κατηγορήθηκε ότι άφησε τον σύντροφό της να πεθάνει, κλείνοντάς τον σε μία βαλίτσα στο σπίτι όπου διέμεναν στη Φλόριντα.

Η Σάρα Μπουν υποστήριξε ότι με τον Χόρχε Τόρες στις 23 Φεβρουαρίου 2020 έπαιζαν κρυφτό στο σπίτι τους στο Winter Park της Φλόριντα, όταν θεώρησαν ότι θα ήταν αστείο ο Τόρες να μπει στο βαλίτσα. Όπως υποστήριξε η γυναίκα και οι δύο είχαν πιει και εκείνη αποφάσισε να κοιμηθεί, πιστεύοντας ότι ο σύντροφός της θα μπορούσε να βγει μόνος του από τη βαλίτσα. Όμως, όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, δεν έβρισκε πουθενά τον Τόρες. Τότε θυμήθηκε το παιχνίδι που έπαιζαν και αντιλήφθηκε ότι ίσως να βρισκόταν ακόμη στη βαλίτσα. Άνοιξε το φερμουάρ της βαλίτσας και τον βρήκε νεκρό. 

Φλόριντα: Τα βίντεο στο κινητό της Μπουν και η αλλαγή κατάθεσης

Η Σάρα Μπουν βρέθηκε γρήγορα αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου αφού στο κινητό της βρέθηκε βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι φωνές του Τόρες μέσα από τη βαλίτσα. Το θύμα φώναζε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και φώναζε το όνομά της. 

Σε κατάθεση μετά τη σύλληψή της η γυναίκα ομολόγησε ότι είπε ψέματα για τα περί παιχνιδιού και αναφέρθηκε σε παλαιότερα βίαια επεισόδια με τον σύντροφό της, τα οποία την έκαναν να αντιληφθεί ότι απειλείται. Η Μπουν υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και προστάτευε τον εαυτό της, κλείνοντάς τον στη βαλίτσα. «Ναι, αυτό κάνεις όταν με πνίγεις», ακούγεται να λέει η Μπουν σε ένα από τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της από το συγκεκριμένο βράδυ. Και συνέχιζε: «Α, έτσι νιώθω όταν με απατάς».

Σύμφωνα με τη νεκροψία, ο Τόρες είχε γρατζουνιές στην πλάτη και στον λαιμό του και μώλωπες στον ώμο, το κρανίο και το μέτωπό του.