Κοσμος

Η Άμπερ Ρόουζ κατηγορεί τη Μπιγιόνσε ότι της έκλεψε την ομιλία

Οι αντιδράσεις από θαυμαστές της τραγουδίστριας

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Άμπερ Ρόουζ: Υποστηρίζει ότι η Μπιγιόνσε έκλεψε ομιλία της - Οι αντιδράσεις από θαυμαστές της τραγουδίστριας

Η Άμπερ Ρόουζ υποστηρίζει ότι η Μπιγιόνσε έκλεψε την ομιλία της στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών. Η καταγγελία της Άμπερ Ρόουζ έρχεται μετά την εμφάνιση της Μπιγιόνσε στην προεκλογική συγκέντρωση της Καμάλα Χάρις στο Χιούστον.

«Κυριολεκτικά πήρε ολόκληρη την ομιλία μου», υποστηρίζει η Άμπερ Ρόουζ σε ανάρτησή της στο Instagram, σύμφωνα με το Shade Room. Τόσο η Άμπερ Ρόουζ, όσο και η Μπιγιόνσε αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους στη μητρότητα και το πώς επηρεάζει την ψήφο των ψηφοφόρων στις ΗΠΑ - και όχι μόνο.

Η Άμπερ Ρόουζ κατηγορεί τη Μπιγιόνσε ότι της έκλεψε την ομιλία

«Δεν είμαι εδώ ως διασημότητα, δεν είμαι εδώ ως πολιτικός. Είμαι εδώ ως μητέρα», είχε πει στην ομιλία της την Παρασκευή (25.10) η Μπιγιόνσε και πρόσθεσε: «Είμαι μια μητέρα που νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο στον οποίο ζουν τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά μας, έναν κόσμο όπου έχουμε την ελευθερία να ελέγχουμε το σώμα μας, έναν κόσμο όπου δεν είμαστε διχασμένοι. Φανταστείτε τις κόρες μας να μεγαλώνουν βλέποντας τι είναι δυνατό χωρίς ταβάνια, χωρίς περιορισμούς. Πρέπει να ψηφίσουμε και σας χρειαζόμαστε». Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Είμαι μια μητέρα που νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο στον οποίο ζουν τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά μας, έναν κόσμο όπου έχουμε την ελευθερία να ελέγχουμε το σώμα μας, έναν κόσμο όπου δεν είμαστε διχασμένοι».

Η Αμπερ Ρόουζ έκανε μία αντίστοιχη ομιλία τον περασμένο Ιούλιο με κεντρική θεματική τη μητρότητα. «Αυτό είναι κάτι που ενώνει όλους τους Αμερικανούς γονείς, είτε είμαστε Ρεπουμπλικάνοι, Δημοκρατικοί, Συντηρητικοί ή Φιλελεύθεροι – όλοι θέλουμε μια καλύτερη χώρα για τα παιδιά μας. Αλλά είμαι εδώ απόψε για να σας πω, ανεξάρτητα από το πολιτικό σας υπόβαθρο, ότι η καλύτερη ευκαιρία που έχουμε να δώσουμε στα μωρά μας μια καλύτερη ζωή είναι να εκλέξουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», είχε πει η Άμπερ Ρόουζ. 

Αρκετοί ήταν οι θαυμαστές της Μπιγιόνσε που έσπευσαν να αντιδράσουν στα λεγόμενα της Άμπερ Ρόουζ. Μάλιστα, έσπευσαν να σχολιάσουν στο Shade Room. «Συγγνώμη που δεν σε βλέπει καν», σχολίασε ένας θαυμαστής. Την ίδια ώρα, οι θαυμαστές της Μπιγιόνσε επέκριναν την τραγουδίστρια για το γεγονός ότι αποχώρησε από την ομιλία της Χάρις, χωρίς να πει ένα τραγούδι. 

Με πληροφορίες από Page Six