Κοσμος

Η Μπιγιόνσε στη σκηνή για χάρη της Κάμαλα Χάρις - Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το σκάνδαλο Diddy

«Δεν είμαι εδώ ως διασημότητα, αλλά ως μητέρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μπιγιονσέ στη σκηνή για χάρη της Κάμαλα Χάρις
Η Μπιγιονσέ στη σκηνή για χάρη της Κάμαλα Χάρις © CARLOS RAMIREZ/ EPA

Η Μπιγιονσέ στη σκηνή για χάρη της Κάμαλα Χάρις -  Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σκάνδαλο Diddy

Η τραγουδίστρια και σούπερ σταρ Μπιγιόνσε ανέβηκε στη σκηνή σε μια συγκέντρωση υπέρ της Κάμαλα Χάρις στο Χιούστον το βράδυ της Παρασκευής, όχι για να τραγουδήσει, αλλά για να προσφέρει την πρώτη της δημόσια πολιτική εμφάνιση σε αυτόν τον εκλογικό κύκλο, σε μια κρίσιμη στιγμή για την προεδρική υποψήφια των Δημοκρατικών και μόλις 11 ημέρες να μένουν μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Η Μπιγόνσε, που κατάγεται από το Χιούστον, ανέβηκε στη σκηνή υπό το βροντερό χειροκρότημα του πλήθους των περίπου 30.000 ατόμων που παρακολουθούσαν τη συγκέντρωση της αντιπροέδρου Χάρις με θέμα το δικαίωμα στην άμβλωση, μαζί με τη συνάδελφό της, πρώην μέλος των Destiny’s Child, Κέλι Ρόουλαντ.

Αντί να τραγουδήσει, η ίδια μίλησε στο κοινό για αρκετά λεπτά.«Δεν είμαι εδώ ως διασημότητα. Δεν είμαι εδώ ως πολιτικός. Είμαι εδώ ως μητέρα», είπε η τραγουδίστρια. «Μια μητέρα που νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο που ζουν τα παιδιά μου και όλα μας τα παιδιά».

Στη συνέχεια παρουσίασε τη Χάρις, η οποία ανέβηκε στη σκηνή με αυτό που έχει γίνει ο ύμνος της προεκλογικής της εκστρατείας: το τραγούδι «Freedom» από το άλμπουμ «Lemonade» της Beyonce του 2016.

Hear what Beyoncé told voters at a Kamala Harris rally


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.