Κοσμος

Ηθοποιός του Grey's Anatomy αποκαλύπτει ότι τον νάρκωσε και τον κακοποίησε ένας κατά συρροή δολοφόνος

Ποιος ήταν ο Τζον Γουέιν Γκέισι, γνωστός και ως «κλόουν δολοφόνος»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηθοποιός του Grey's Anatomy αποκαλύπτει ότι τον νάρκωσε και τον κακοποίησε ένας κατά συρροή δολοφόνος
Ηθοποιός του Grey's Anatomy αποκαλύπτει ότι τον νάρκωσε και τον κακοποίησε ένας κατά συρροή δολοφόνος © People

Ηθοποιός του Grey's Anatomy αποκαλύπτει ότι τον νάρκωσε και τον κακοποίησε ένας κατά συρροή δολοφόνος - Ποιος ήταν ο Τζον Γουέιν Γκέισι, γνωστός και ως «κλόουν δολοφόνος»

Ο ηθοποιός του Grey's Anatomy, Τζακ Μέριλ, μίλησε για την οδυνηρή εμπειρία του με έναν διαβόητο κατά συρροή δολοφόνο, λέγοντας: «Αν τον πολεμούσα, θα ήμουν νεκρός».

Ο κατά συρροή δολοφόνος Τζον Γουέιν Γκέισι βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για σεξουαλική επίθεση, βασανισμό και δολοφονία 33 νεαρών ανδρών και αγοριών, μεταξύ του 1972 και 1978. Αργότερα καταδικάστηκε σε θάνατο για τα εγκλήματά του και εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση το 1994. Μοιραζόμενος την ιστορία του με το περιοδικό People, ο ηθοποιός του Grey's Anatomy Τζακ Μέριλ εξήγησε ότι περπατούσε στο σπίτι του μετά από κολύμβηση όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και του πρόσφερε να τον πάρει.

I Survived the John Wayne Gacy Murders | PEOPLE

Ηθοποιός του Grey's Anatomy αποκαλύπτει ότι τον νάρκωσε και τον κακοποίησε ένας κατά συρροή δολοφόνος

Ο οδηγός ήταν ο Γκέισι, ο οποίος συχνά αναφέρεται ως "Ο Κλόουν Δολοφόνος" λόγω της δουλειάς του ως κλόουν πριν ανακαλυφθεί.

Τότε θυμήθηκε πως ο Γκέισι τον διέταξε να κλειδώσει την πόρτα του αυτοκινήτου καθώς ήταν "επικίνδυνο" έξω, τον ρώτησε αν είχε πάρει ποτέ "ποπέρ" πριν τον χτυπήσει αναίσθητο με ένα υγρό που είχε πιτσιλιστεί σε μια φλανελίτσα.

Ο Μέριλ εξήγησε ότι βρέθηκε με χειροπέδες έξω από το σπίτι του Γκέισι πριν ο κατά συρροή δολοφόνος τον οδηγήσει μέσα, τον δέσει και αρχίσει να κακοποιεί σεξουαλικά τον ηθοποιό.

"Ήξερα ότι αν τον πολεμούσα, δεν είχα πολλές πιθανότητες. Ποτέ δεν φρίκαρα ή φώναζα", εξήγησε ο Μέριλ.

"Και τον λυπήθηκα με έναν τρόπο, σαν να μην ήθελε απαραίτητα να κάνει αυτό που έκανε, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει. Ήμασταν εκεί για ώρες.

"Τελικά, μπορούσα να πω ότι ήταν κουρασμένος. Ξαφνικά είπε, "Θα σε πάω σπίτι".

Ο Μέριλ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο Γκέισι τον άφησε στο δρόμο και του έδωσε τον αριθμό του πριν φύγει, με τον ηθοποιό να αποφασίζει να μην πάει στην αστυνομία (δεν γνώριζε ότι ήταν κατά συρροή δολοφόνος εκείνη την εποχή) και έκανε μια συμφωνία με τον εαυτό του για να "περάσει αυτό".

Ο ηθοποιός στη συνέχεια εξήγησε ότι επέλεξε να μην ανοίξει στους γονείς του λόγω των δύσκολων οικογενειακών συνθηκών και της σχέσης του με τους γονείς του, εμπιστευόμενος μόνο την αδελφή του.

Εξηγώντας γιατί αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία του, ο Μέριλ αποκάλυψε ότι είχε γράψει ένα σόου με τίτλο "The Save" για να πει την ιστορία του.

Επίσης αποκάλυψε πως προηγουμένως τον είχαν κάνει να αισθάνεται ντροπή για το τι είχε συμβεί αφού ανέφερε την ιδέα να πει την ιστορία του σε έναν σκηνοθέτη ταινιών του Χόλιγουντ.

"Είπε: 'Έτσι θέλεις να σε θυμούνται;'", θυμάται ο Μέριλ. "Με σταμάτησε εκείνη τη στιγμή... αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι είναι η ιστορία μου. Μπορεί να είναι άσχημο, αλλά είναι δικό μου".

Με πληροφορίες από Lad Bible

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.