Κοσμος

«Ο Τραμπ είναι υποψήφιος τύραννος» - Νέα πυρά του Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της ροκ βρέθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις, την οποία στηρίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ο Τραμπ είναι υποψήφιος τύραννος» - Νέα πυρά του Μπρους Σπρίνγκστιν
«Ο Τραμπ είναι υποψήφιος τύραννος» - Νέα πυρά του Μπρους Σπρίνγκστιν © EPA

Μπρους Σπρίνγκστιν: Αποκάλεσε υποψήφιο τύραννο τον Τραμπ - Ο θρύλος της ροκ βρέθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις, την οποία στηρίζει

Την στήριξή του στην Κάμαλα Χάρις εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο θρύλος της ροκ Μπρους Σπρίνγκστιν.

Μάλιστα, χθες, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, ο Μπρους Σπρίνγκστιν βρέθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια σε προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις, όπου και μίλησε τόσο για την δημοκρατική υποψήφια όσο και τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι υποψήφιος για να γίνει ένας αμερικανός τύραννος», είπε ο Σπρίνγκστιν απευθυνόμενος στους υποστηρικτές της Χάρις ενώ συμπλήρωσε ότι ο ρεπουμπλικανός «δεν καταλαβαίνει τη χώρα ούτε τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός».

Ακολούθως, υπογράμμισε πως στηρίζει στις εκλογές την Κάμαλα Χάρις επειδή θέλει να δει κάποιον στο Λευκό Οίκο που να σέβεται το Σύνταγμα των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί πως η Τζόρτζια είναι μία από τις επτά αποκαλούμενες αμφίρροπες πολιτείες που θεωρούνται αποφασιστικής σημασίας για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Στις προηγούμενες εκλογές, ο Τζο Μπάιντεν νίκησε τον Τραμπ στην πολιτεία αυτή με διαφορά λίγο λιγότερες από 12.000 ψήφους ενώ τώρα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο Τραμπ έχει οριακό προβάδισμα στην πολιτεία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.