Κοσμος

Το εντυπωσιακό «βραχιόλι» φιλίας προς τιμήν της Τέιλορ Σουίφτ έξω από στάδιο

Στο εν λόγω στάδιο στη Νέα Ορλεάνη θα δώσει κάποιες από τις τελευταίες της συναυλίες του Eras Tour

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το εντυπωσιακό «βραχιόλι» φιλίας προς τιμήν της Τέιλορ Σουίφτ έξω από στάδιο - Στο εν λόγω στάδιο στη Νέα Ορλεάνη θα δώσει κάποιες από τις τελευταίες της συναυλίες του Eras Tour

Η Νέα Ορλεάνη καλωσόρισε την Τέιλορ Σουίφτ με ένα τεράστιο βραχιόλι φιλίας.

Την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, ο επίσημος λογαριασμός Instagram των New Orleans Saints δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του γηπέδου Caesars Superdome ενόψει των επερχόμενων συναυλιών της Τέιλορ Σουίφτ στην πόλη.

Η ποπ σταρ πραγματοποιεί το τελευταίο σκέλος της περιοδείας της Eras Tour και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία της πόλη στις ΗΠΑ. Η 14 φορές νικήτρια Grammy θα εμφανιστεί στην πόλη της Λουιζιάνα την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου. Οι τελευταίοι σταθμοί της περιοδείας είναι η Ινδιανάπολη, το Τορόντο και το Βανκούβερ.

Η ανάρτηση των Αγίων την Πέμπτη περιελάμβανε φωτογραφίες από το εξωτερικό του σταδίου και τη νέα του διακόσμηση. Κι αυτή δεν ήταν άλλη από ένα τεράστιο «βραχιόλι φιλίας». Το βραχιόλι έγραφε το όνομα της Τέιλορ Σουίφτ με λευκές «χάντρες» και περιλάμβανε επίσης μερικά πολύχρωμα «πετράδια».

Η ανάρτηση περιελάμβανε επίσης ένα αναλυτικό βίντεο από τη διακόσμηση και μια πιο προσεκτική ματιά στο βραχιόλι που είναι απλωμένο στις πόρτες εισόδου του σταδίου.

«Ένα καλωσόρισμα για τον Τέιλορ», αναφέρει η λεζάντα.