Κοσμος

Η Κορίνα Κοπφ αποσύρεται από το Only Fans με κέρδη πάνω από 67 εκατομμύρια

Το YouTube, η φιλία με τον Dobrik και η αστραπιαία άνοδος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
corinna-kopf

Η Κορίνα Κοπφ αποσύρεται από το Only Fans με κέρδη πάνω από 67 εκατομμύρια - Το YouTube, η φιλία με τον Dobrik και η αστραπιαία άνοδος

Η γνωστή influencer Κορίνα Κοπφ ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή της από την OnlyFans, αφού κατά τη διάρκεια των τριών ετών παραμονής της στην πλατφόρμα φέρεται πως έβγαλε 67 εκατομμύρια δολάρια κέρδος.

Η Κορίνα Κοπφ ανακοίνωσε την απόσυρσή της την Πέμπτη, γράφοντας στο Twitter «no more link in bio .......», υποδεικνύοντας ότι κατέβασε τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Κορίνα Κοπφ: Το YouTube, η φιλία με τον Dobrik και η αστραπιαία άνοδος

Πριν ενταχθεί στο OnlyFans, η 28χρονη ήταν μια influencer της οποίας η καριέρα στο YouTube εκτοξεύτηκε όταν εντάχθηκε στην ομάδα δημιουργών περιεχομένου του φίλου της David Dobrik, το «Vlog Squad».

korina1

Η Κορίνα Κοπφ εγκαινίασε τον δικό της λογαριασμό στο YouTube το 2016, όπου δημοσίευε βίντεο με την παρέα της με φίλους, διάφορα haul, ξεναγήσεις σε σπίτια και διαμερίσματα και πολλά άλλα.

Παρόλο που δεν έχει ανεβάσει βίντεο εδώ και τέσσερα χρόνια, εξακολουθεί να διατηρεί τους 1,69 εκατ. συνδρομητές της.

Σε live streaming, η Κορίνα Κοπφ έδειξε στους φίλους της τα κέρδη της από το Only Fans, με τους ίδιους να μένουν έκπληκτοι: «Αυτό είναι αηδιαστικό!» αντέδρασε ένας από αυτούς. «Τι!;», είπε ένας άλλος.

«67 εκατομμύρια δολάρια;;;» αναφώνησε ένας άλλος.

korina

Οι συνδρομές άρχισαν να συρρέουν στον λογαριασμό της Κορίνα Κοπφ από την πρώτη ημέρα που άνοιξε τον λογαριασμό της.

Μάλιστα, είχε αποκαλύψει στο κανάλι του Dobrik στο YouTube ότι έβγαλε «λίγο πάνω» από 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε 48 ώρες από την στιγμή που άνοιξε το προφίλ της.

Πέρυσι, ο Dobrik μοιράστηκε το ποσό που έβγαζε μηνιαίως η Κορίνα στο OnlyFans.

Ο YouTuber έδειξε τις μηνιαίες εισπράξεις της για την περίοδο από τον Ιούνιο του 2021 έως τον Φεβρουάριο του 2022 - με τον καλύτερο μήνα κερδών της Κορίνα να είναι ο Ιούνιος, όπου έβγαλε 2.364.334,07 δολάρια.

Για τον Φεβρουάριο, τον μήνα με τα χαμηλότερα κέρδη, έβγαλε 683.635,82 δολάρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.