Κοσμος

Είμαι πια 72: Ο Λίαμ Νίσον σκέφτεται να αποσυρθεί από τις ταινίες δράσης

Γιατί εκφράζει αμφιβολίες για την κωμωδία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λίαμ Νίσον: Οι σκέψεις για απόσυρση από τις ταινίες δράσης και οι αμφιβολίες για την κωμωδία

Ο Λίαμ Νίσον παίρνει τις αποφάσεις του για τη συμμετοχή του σε νέες ταινίες δράσεις, ζυγίζοντας τις δυνάμεις, αλλά και την ηλικία του. 

Σύμφωνα με το People, ο Λίαμ Νίσον σκέφτεται να πει όχι στις επόμενες ταινίες δράσεις που θα του προταθούν, ίσως, αρχής γενομένης από το επόμενο έτος. «Έφτασα 72 χρονών. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσω. Δεν μπορείς να κοροϊδέψεις το κοινό. Δεν θέλω ο Μαρκ Βανσέλοου να κάνει τις σκηνές μάχης για μένα», υποστηρίζει ο ηθοποιός. 

O Λίαμ Νίσον έχει ολοκληρώσει ήδη τα γυρίσματα του reboot της κωμωδίας «The Naked Gun», όπου υποδύεται τον αστυνομικό Φρανκ Ντρέμπιν Τζούνιορ, με συμπρωταγωνίστρια την Πάμελα Άντερσον, για την οποία δηλώνει «τρελά ερωτευμένος μαζί της» και ότι «είναι τόσο αστεία». Την ίδια ώρα που ο ίδιος διατηρεί αμφιβολίες για την κωμική του φλέβα. Από την πλευρά της η Πάμελα Άντερσον τον χαρακτηρίζει «ταπεινό» και εξομολογείται ότι ήταν δύσκολο να μην ξεκαρδιστούν σε κάποιες σκηνές. 

Πότε βγαίνει η νέα ταινία του Λίαμ Νίσον

Ο διάσημος ηθοποιός Λίαμ Νίσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για άλλη μια γεμάτη δράση περιπέτεια. Αυτή τη φορά υποδύεται έναν έμπειρο κακοποιό που προσπαθεί να επανορθώσει.

Το περιοδικό People έφερε στο φως το πρώτο τρέιλερ του αστυνομικού δράματος «Absolution», το οποίο διαδραματίζεται στη Βοστώνη με τον πρωταγωνιστή να προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος του μετά την αποφυλάκισή του.

«Ένας σε προχωρημένη ηλικία κακοποιός προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τα παιδιά του και να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος του, αλλά ο υπόκοσμος δεν θα χαλαρώσει πρόθυμα τα δεσμά του», αναφέρει η σύνοψη.

Είναι η πρώτη παραγωγή του Λίαμ Νίσον για το 2024 μετά τις ταινίες «In the Land of Saints and Sinners», «Wildcast» και του θρίλερ «Retribution» που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο έτος. Το καστ του «Absolution» περιλαμβάνει επίσης τους Γιολόντα Ρος, Φράνκι Σο, Ντάνιελ Ντίμερ και Χαβιέρ Μολίνα, μεταξύ άλλων. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Χανς Πέτερ Μόλαντ σε σενάριο Τόνι Γκέιτον. Μία από τις επερχόμενες ταινίες του διάσημου πρωταγωνιστή είναι το ριμέικ του «Naked Gun».

Το «Absolution αναμένεται στους κινηματογράφους την 1η Νοεμβρίου.