Κοσμος

«Είχε την ικανότητα να γεμίζει ένα δωμάτιο με φως» - Ο πατριός και η αδελφή του Μάθιου Πέρι για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του

Η απώλεια, το έργο στη μνήμη του και οι αναμνήσεις από τον ηθοποιό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάθιου Πέρι
O Μάθιου Πέρι © Instagram/Matthew Perry

Ο πατριός και η αδελφή του Μάθιου Πέρι μίλησαν για πρώτη φορά μετά τον θάνατό του - Η απώλεια, το έργο στη μνήμη του και οι αναμνήσεις από τον ηθοποιό

Η μικρότερη αδελφή και ο πατριός του Μάθιου Πέρι μίλησαν για πρώτη φορά σχεδόν ένα χρόνο μετά τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού.

Ο Κιθ Μόρισον και η κόρη του Κέιτλιν Μόρισον μίλησαν σε περιοδικό για τον Μάθιου Πέρι, ενώ αποκάλυψαν το έργο που κάνουν στη μνήμη του. Η 43χρονη Κέιτλιν είναι η εκτελεστική διευθύντρια του Matthew Perry Foundation of Canada και είπε στη συνέντευξη ότι το έργο αυτό την κάνει να αισθάνεται «σαν να κάθομαι δίπλα στον Μάθιου, δουλεύοντας μαζί του κάθε μέρα σε κάτι που ήταν σημαντικό γι' αυτόν».

«Έχω αυτόν τον θησαυρό του να τον κρατάω πολύ, πολύ κοντά στη ζωή μου όλη την ώρα, πράγμα που είναι υπέροχο», είπε για τη δουλειά της στον οργανισμό - ο οποίος είναι ξεχωριστός από το αμερικανικό Matthew Perry Foundation που ιδρύθηκε λίγο μετά τον θάνατό του σε ηλικία 54 ετών πέρυσι.

Ο Κιθ, ο οποίος παντρεύτηκε τη μητέρα του Πέρι το 1981, δήλωσε για τον ηθοποιό: «Θα ήθελε να τον θυμόμαστε επειδή έκανε κάτι για να βοηθήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από εθισμό».

Σημειώνοντας αρχικά ότι ήταν «απίστευτα συγκλονιστικό» όταν ο Πέρι «πέθανε ξαφνικά» πέρυσι, ο 77χρονος πατριός του συνέχισε λέγοντας:

«Όποιος έχει χάσει ένα παιδί θα σας πει ότι, ακόμη και αν είσαι κατά κάποιο τρόπο προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο, είναι συγκλονιστικό όταν συμβαίνει».

«Αυτό που αποφασίσαμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε την αγάπη που του έχουμε ακόμα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι χρήσιμο».

Η Κέιτλιν συνέχισε τις δηλώσεις της λέγοντας ότι ο Πέρι «είχε αυτή την ικανότητα να γεμίζει ένα δωμάτιο με φως. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονταν σε ένα δωμάτιο με τον Μάθιου, υπήρχε αυτή η μαγνητική ενέργεια. Όλοι είχαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους και προσκολλούνταν σε ό,τι έλεγε», είπε.

Ακολούθως, αναφέρθηκε περαιτέρω στην απώλεια του αδελφού της σημειώνοντας ότι ο «πόνος» που ένιωσε μετά τον θάνατό του δεν ήταν «μοναδικός», αλλά μάλλον «ασυνήθιστος» λόγω της δημόσιας φύσης της ζωής και του θανάτου του.

«Οι άνθρωποι συχνά υποθέτουν ότι άλλοι παράγοντες κάνουν την απώλεια πιο δύσκολη. Λένε πράγματα όπως: "Λυπάμαι για την απώλειά σου. Ειδικά με όλη αυτή την προσοχή. Αυτό πρέπει να την κάνει πολύ πιο δύσκολη". Τους ευχαριστώ με ειλικρίνεια, αλλά συχνά μπαίνω στον πειρασμό να τους πω ότι κάνουν λάθος», είπε.

«Η απώλεια είναι μια μοναχική υπόθεση και το να μοιραστώ την απώλειά μου με τον κόσμο έβγαλε λίγη από τη μοναξιά της».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.