Κοσμος

Γυναίκα καταγγέλλει ότι ο Diddy την βίασε με ακόμα δύο celebrities

Τι αναφέρει στην καταγγελία του το θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Sean «Diddy» Combs
Ο Sean «Diddy» Combs © ΕΡΑ/ERIK S. LESSER

Γυναίκα καταγγέλλει ότι ο Diddy την βίασε με ακόμα δύο celebrities - Τι αναφέρει στην καταγγελία του το θύμα

Μια γυναίκα που κατηγορεί τον Sean «Diddy» Combs ότι τη βίασε όταν ήταν 13 ετών ισχυρίζεται ότι στην κακοποίησή της εμπλέκονται και ακόμα δύο διασημότητες.

Ο ισχυρισμός αυτός περιλαμβάνεται σε μια καταγγελία, η οποία κατατέθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από τον Sean «Diddy» Combs και έναν ακόμα διάσημο άνδρα, ενώ μια γυναίκα διάσημη παρακολουθούσε κατά την διάρκεια ενός πάρτι σε σπίτι στη Νέα Υόρκη μετά τα Video Music Awards του 2000.

Την εντόπισε ο οδηγός του Diddy - Το χρονικό του βιασμού

Σύμφωνα με την καταγγελία, η καταγγέλλουσα, η οποία παραμένει ανώνυμη, προσκλήθηκε στο afterparty των βραβείων από έναν οδηγό λιμουζίνας που ισχυρίστηκε ότι δούλευε για τον Diddy και της είπε ότι ο εργοδότης του έχει προτίμηση στα νεότερα κορίτσια και εκείνη «ταίριαζε σε αυτό που έψαχνε ο Diddy».

Η κατήγορος ισχυρίζεται ότι όταν έφτασε στο πάρτι, της ζητήθηκε να υπογράψει συμφωνητικό εχεμύθειας και αργότερα της δόθηκε ένα ποτό που πιστεύει ότι είχε μέσα ναρκωτικά, όπως αναφέρει η καταγγελία.

Αργότερα την πλησίασε ο Diddy, ο οποίος είχε ένα «τρελό βλέμμα στα μάτια του», ο οποίος φέρεται να της είπε: «Είσαι έτοιμη για πάρτι!», σύμφωνα με την καταγγελία.

Η τότε 13χρονη λέει ότι ο Combs στη συνέχεια την πέταξε προς τον άλλο διάσημο άνδρα, που στην καταγγελία προσδιορίζεται μόνο ως Celebrity A, ο οποίος φέρεται να την κράτησε κάτω και να τη βίασε, ενώ η διάσημη γυναίκα (Celebrity B) παρακολουθούσε. Όταν ο Celebrity A σταμάτησε, η κατήγορος ισχυρίζεται ότι στη συνέχεια βιάστηκε από τον Combs, όσο οι άλλες δύο διασημότητες παρακολουθούσαν.

Διαβάστε ακόμη  Σκάνδαλο Diddy: Η λίστα που τον καίει - Όλο το χρονικό των διάσημων εγκλημάτων του

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.