Κοσμος

Σκάνδαλο Diddy: Στη δικαιοσύνη οι φωτογραφίες που τον καίνε από τα freak parties

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το περιεχόμενο που ακολουθεί - εικόνες και περιγραφές - ενδέχεται να προκαλέσουν δυσφορία στο αναγνωστικό κοινό

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκάνδαλο Diddy: Στη δικαιοσύνη οι φωτογραφίες που τον καίνε από τα freak parties
Σκάνδαλο Diddy: Στη δικαιοσύνη οι φωτογραφίες που τον καίνε από τα freak parties © EPA/GERARDO MORA

Σκάνδαλο Diddy: Στη δικαιοσύνη οι φωτογραφίες που τον καίνε από τα freak parties - ΠΡΟΣΟΧΗ: Το περιεχόμενο που ακολουθεί – εικόνες και περιγραφές- ενδέχεται να προκαλέσουν δυσφορία στο αναγνωστικό κοινό  

Φωτογραφίες-κόλαφος απεικονίζουν τι συνέβαινε στα διαβόητα «πάρτι του Diddy», καθώς ο μεγιστάνας της ραπ προετοιμάζεται για ένα ακόμη κύμα καταγγελιών.

Ο Sean «Diddy» Combs φαίνεται να χορεύει με νεαρές γυναίκες και να κοιτάζει τον κόσμο με έντονο βλέμμα, περιτριγυρισμένος από μπουκάλια βότκας σε πρόσφατα κατατεθειμένες αγωγές του δικηγόρου Tony Buzbee από το Τέξας.

Σκάνδαλο Diddy: Στη δικαιοσύνη οι φωτογραφίες που τον καίνε από τα freak parties

Ένα άλλο υποτιθέμενο θύμα μοιράστηκε επίσης εικόνες ενός μικρού πλαστικού δοχείου που χρησιμοποιείται από τον Diddy ή το προσωπικό του για το ναρκωτικό βιασμού GHB στα ποτά, σύμφωνα με τις αγωγές.

Η αγωγή του Buzbee αναφέρει λεπτομερώς τουλάχιστον επτά νέα θύματα, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι νάρκωσε και βίασε ομαδικά ένα 13χρονο κορίτσι, λίγες ημέρες μετά την κατάθεση άλλων έξι αγωγών από ανώνυμους ενάγοντες.

Ο δικηγόρος έχει πειράξει ότι θα συνεχίσει να αποκαλύπτει τις αγωγές εναντίον «ισχυρών ανθρώπων» στο εγγύς μέλλον και δήλωσε ότι ο κόσμος θα «σοκαριστεί» με τα ονόματα της Α-list που θα προκύψουν.

«Δεν μπορείς να κρύβεις σκελετούς στη ντουλάπα για πάντα», υποστήριξε.

Ο Combs συνελήφθη τον περασμένο μήνα στο Μανχάταν μετά από έρευνα για υποτιθέμενη σεξουαλική διακίνηση και κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε θύματα ηλικίας μόλις εννέα ετών.

Και από τότε που αντιμετώπισε ποινικές κατηγορίες, πάνω από 100 θύματα έχουν εμφανιστεί υποστηρίζοντας ότι έγιναν στόχος του ατιμασμένου μεγιστάνα της ραπ, με πολλά από αυτά να απευθύνονται στον Buzbee.

Σκάνδαλο Diddy: Εικόνες απ’ αυτό που συνέβαινε στη βίλα και το γραφείο του

Σε μία από τις συγκλονιστικές αγωγές, ένας ανώνυμος επιχειρηματίας από το Λος Άντζελες ισχυρίστηκε ότι τράβηξε προσωπικές εικόνες του Combs σε ένα από τα «πάρτι του Diddy» - στιγμές πριν, όπως λέει, μπει σε ένα δωμάτιο και τον χουφτώσει.

Στη φωτογραφία, ο παραγωγός φαίνεται να κάθεται σε ένα τραπέζι περιτριγυρισμένος από μπουκάλια βότκας της μάρκας Ciroc του Diddy.

Φαίνεται να πιάνει τον ενάγοντα να τραβάει τη φωτογραφία καθώς τον κοιτάζει επίμονα από την άλλη πλευρά του δωματίου.

diddy-party-3

Οι ταυτότητες των άλλων παρευρισκομένων έχουν αποκρυφτεί από την εταιρεία του Buzbee, εκτός από μια γυναίκα που κάθεται πίσω από το γραφείο του Diddy, ωστόσο η ταυτότητά της δεν είναι σαφής. Δεν υπάρχει καμία υπόνοια ότι εμπλέκεται στα φερόμενα εγκλήματά του.

Σύμφωνα με την αγωγή, οι εικόνες τραβήχτηκαν αφού ο Diddy προσκάλεσε τον επιχειρηματία σε ένα από τα πάρτι του, στο οποίο, όπως είπε, συμμετείχαν «πολλοί άλλοι καλεσμένοι υψηλού προφίλ στη μουσική και τη διασκέδαση».

diddy-party-2

Ο επιχειρηματίας είπε ότι γνώριζε τον Diddy αφού του νοίκιαζε πολυτελή αυτοκίνητα και κοσμήματα μέσω της εταιρείας του, αλλά είπε ότι είδε μια άλλη πλευρά του ράπερ όταν δέχτηκε πρόσκληση για το πάρτι.

Αφού τράβηξε τη φωτογραφία, είπε ότι τα πράγματα έγιναν γρήγορα άσχημα όταν ο Combs τον κάλεσε στο ιδιωτικό του γραφείο, «όπου οι δυο τους ήταν μόνοι».

Ενώ υπέθεσε ότι θα μιλούσαν για δουλειές, αντ' αυτού ισχυρίζεται ότι ο Combs «ήταν μεθυσμένος και συμπεριφερόταν περίεργα», πριν «βγάλει το παντελόνι του και εκθέσει τα γεννητικά του όργανα».

diddy-party

Ισχυρίζεται ότι η κατάσταση κλιμακώθηκε μέχρι που παρενέβη ένας ανώνυμος επαγγελματίας αθλητής, επιτρέποντάς του να ξεφύγει και να φύγει από το πάρτι.

Τι αναφέρει 13χρονη που δηλώνει πως έπεσε θύμα βιασμού σε ένα από τα πάρτι

Σε μια άλλη από τις αγωγές, ένα υποτιθέμενο θύμα δήλωσε ότι ήταν μόλις 13 ετών όταν κακοποιήθηκε και βιάστηκε από τον Diddy - και συμπεριέλαβε μια ανατριχιαστική εικόνα που φέρεται να δείχνει ένα μικρό πλαστικό δοχείο που χρησιμοποιήθηκε για να ρίξει GHB στο ποτό της.

diddy-party-4

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε επίθεση τον Σεπτέμβριο του 2000, αφού προσπάθησε να μπει κρυφά στα βραβεία VMA στη Νέα Υόρκη.

Είπε ότι πήγε στο χώρο διεξαγωγής, το Radio City Music Hall στο Midtown Manhattan, και άρχισε να μιλάει με οδηγούς λιμουζίνας με την ελπίδα να μιλήσει για να μπει μέσα στην εκδήλωση.

Ενώ δεν κατάφερε να μπει, ισχυρίστηκε ότι ένας από τους οδηγούς είπε ότι δούλευε για τον Combs και αμέσως της είπε ότι ο ράπερ «της άρεσαν τα νεότερα κορίτσια και είπε ότι ταίριαζε σε αυτό που έψαχνε ο Diddy», σύμφωνα με την αγωγή.

Την προσκάλεσε σε ένα afterparty και η ίδια είπε ότι όταν έφτασε γρήγορα την ανάγκασαν να υπογράψει ένα NDA και την διέταξαν να μην συζητήσει τι συνέβη στο πάρτι.

Μέσα, είπε ότι «αναγνώρισε πολλές διασημότητες» και «παρατήρησε εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνας και της κοκαΐνης».

Πήρε μόνο ένα ποτό, «ένα κοκκινοκίτρινο μείγμα που είχε γεύση χυμού πορτοκαλιού, χυμού κράνμπερι και κάτι πικρό», το οποίο την έκανε αμέσως «να αισθάνεται ζαλισμένη».

Η κοπέλα είπε ότι βρήκε ένα υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει, αλλά δεν κλείδωσε την πόρτα. 'Αμέσως μετά, ο Combs, μαζί με έναν άνδρα και μια γυναίκα διασημότητα, μπήκαν στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Combs την άρπαξε και της είπε: «Είσαι έτοιμη για πάρτι!», πριν ένας από τους άλλους διάσημους τη βιάσει. Όταν τελείωσε, υποστηρίζεται ότι ο Combs στη συνέχεια τη βίασε, ενώ οι άλλοι δύο διάσημοι την παρακολουθούσαν.

Σε ένα άλλο σύνολο εικόνων που κυκλοφόρησε από ένα φερόμενο ως θύμα ενός «πάρτι του Diddy», ο ράπερ φαίνεται να χορεύει με μια λευκή φανέλα περιτριγυρισμένος από έναν αριθμό νεαρών γυναικών.

Αργότερα εκείνη την ημέρα, προσκλήθηκε σε ένα afterparty στη σουίτα του ξενοδοχείου του Combs, όπου είπε ότι τράβηξε τις εικόνες του Diddy να χορεύει φορώντας λευκά.

Ισχυρίστηκε ότι ο Diddy της είπε να πάρει ένα μπουκάλι ανοιχτής βότκας Ciroc και να «βοηθήσει τον εαυτό της», αλλά μετά από περίπου 40 λεπτά «άρχισε να αισθάνεται ναυτία και ζάλη» και «έχανε σιγά σιγά τον έλεγχο των κινητικών λειτουργιών της», υποστηρίζει η αγωγή.

Όταν η φίλη της της είπε να ξαπλώσει σε ένα άδειο υπνοδωμάτιο, είπε ότι λιποθύμησε, μόνο και μόνο για να ξυπνήσει το επόμενο πρωί «νιώθοντας πολύ ζαλισμένη και πονεμένη».

«Ολόκληρο το σώμα της πονούσε και ένιωθε δύσκολα να κινηθεί. Μόλις ξύπνησε, είδε τον Combs στη γωνία του δωματίου, χωρίς μπλούζα και να φωνάζει δυνατά και με ζωηρά χρώματα σε κάποιον από το τηλέφωνο» υποστηρίζεται.

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.