Κοσμος

Μπιγιόνσε: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με πολιτική χροιά, μετά το σκάνδαλο Diddy - Πότε και πού

Η σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας το τελευταίο τρίμηνο είχε περιορίσει σημαντικά τις εξόδους της

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Μπιγιόνσε μετά από καιρό παίρνει το ρίσκο της έκθεσης σε δυσάρεστες δημοσιογραφικές ερωτήσεις 

Η Μπιγιόνσε θα εμφανιστεί στο πλευρό της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις στο Χιούστον αύριο, ανέφεραν δύο πηγές στο Reuters.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Η Χάρις θα εμφανιστεί στο Τέξας, ένα προπύργιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, για να στηρίξει τον υποψήφιο γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόλιν Όλρεντ, ο οποίος υπολείπεται του Ρεπουμπλικανού Τεντ Κρουζ στις δημοσκοπήσεις και να μιλήσει για το δικαίωμα στην άμβλωση.

Το Τέξας εφάρμοσε τον Σεπτέμβριο του 2021 έναν πρώτο στο είδος του νόμο που απαγόρευε τις αμβλώσεις μετά τις έξι εβδομάδες και επέτρεπε σε οποιονδήποτε να μηνύει ασθενείς με αμβλώσεις και όσους τους βοηθούσαν.

Την είδηση της εμφάνισης της Μπιγιόνσε μετέδωσε πρώτη η εφημερίδα Washington Post. Σύμφωνα με μία πηγή, η σούπερ σταρ του πενταγράμμου αναμένεται να τραγουδήσει.

Η Κάμαλα Χάρις υιοθέτησε το «Freedom» της Μπιγιόνσε ως τραγούδι της προεκλογικής της εκστρατείας και ανέβηκε στη σκηνή του εθνικού συνεδρίου του Σικάγο τον Αύγουστο με τη μελωδία αυτή. Στο παρελθόν έχει υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Τζο Μπάιντεν στις τελευταίες εκλογές.

Πέραν των πολιτικών προεκτάσεων της συγκεκριμένης εμφάνισης και της πλευράς που ξεκάθαρα φαίνεται να έχει επιλέξει η σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη μουσική εμφάνιση της Μπιγιόνσε, μετά την εμπλοκή του ονόματός της στο σκάνδαλο Diddy και την 'εξαφάνιση' τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της Jay Z από τις δημόσιες εμφανίσεις και τα events στα οποία θα υπήρχε το ρίσκο έκθεσής τους στα media και στις δυσάρεστες δημοσιογραφικές ερωτήσεις.