- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η μακροζωία ως πρότζεκτ: η ιστορία μίας γυναίκας που χάκαρε το σώμα της και τώρα κάνει το ίδιο με τον σύζυγό της
Ως «Υπεύθυνος Υγείας» της σχέσης της με τον σύζυγό της αυτοπροσδιορίζεται η 33χρονη Κάιλα Μπαρνς-Λεντζ από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Η Μπαρνς-Λεντζ, ιδιοκτήτρια κλινικής μακροζωίας και podcaster δηλώνει πως είναι «biohacker» και επιδιώκει να ζήσει ως τα 150 της χρόνια.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, πριν αρχίσει να βγαίνει με τον σημερινό της σύζυγο, του ζήτησε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και από την στιγμή που επισημοποίησαν την σχέση τους, είναι «Υπεύθυνη Υγείας» (και μακροζωίας, βεβαίως βεβαίως) του ζευγαριού.
«Διαθέτω μία κλινική μακροζωίας και ιατρικής ακριβείας στο Κλίβελαντ, όπου εντοπίζουμε τη βασική αιτία των χρόνιων ασθενειών των πελατών μας και βοηθάμε όσους έχουν υψηλές επιδόσεις και θέλουν να παρατείνουν την υγεία τους. Ενσωματώνω τα πρωτόκολλα βιοεξυγίανσης στην καθημερινότητά μου, όπως συνδυάζοντας τις συνεδρίες με τους πελάτες με περπάτημα, χρησιμοποιώντας μια πλάκα δόνησης ολόκληρου του σώματος για λεμφική αποστράγγιση ή συνδυάζοντας σάουνα με θεραπεία κόκκινου φωτός.
»Αρχικά ενδιαφέρθηκα για το biohacking επειδή ήθελα να αποδίδω καλύτερα και να εργάζομαι πολλές ώρες για να προωθήσω την επιχείρησή μου. Μόλις άρχισα να βλέπω τις αλλαγές στο πώς αισθανόμουν απλά τρώγοντας περισσότερα βιολογικά τρόφιμα, αποφάσισα να το ακολουθήσω πιστά. Η προσωπικότητά μου είναι τέτοια που απλά απέκτησα εμμονή με την ανθρώπινη βελτιστοποίηση. Έτσι, ήξερα ότι θα χρειαζόταν κάποιος ιδιαίτερος για να γίνει σύντροφός μου, επειδή δεν ενδιαφέρονται όλοι να ζουν όπως εγώ», είπε σε συνέντευξή της η 33χρονη podcaster.
Με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν σε date app καθώς όπως ισχυρίζεται «η αγάπη δεν ήταν ποτέ προτεραιότητά μου. Είχα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου εστιάζοντας στην επιχείρησή μου, την υγεία μου και τη βελτιστοποίηση της ρουτίνας μου».
Γιατί του ζήτησε εξετάσεις πριν παντρευτούν
Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, όταν γνωρίστηκαν ήξερε πως είναι ο κατάλληλος για εκείνη. Μάλιστα, το match τους στο date app έγινε τον Μάιο, τον Αύγουστο της έκανε πρόταση γάμου και τον Σεπτέμβριο παντρέυτηκαν. Πριν απ' όλα αυτά, όμως, του είχε ζητήσει κάτι που ήταν πολύ βασικό για την ίδια. Να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
«Του ζήτησα από πολύ να κάνει εξετάσεις, επειδή θέλαμε και οι δύο να ασχοληθούμε με την υγεία μας. Αρχικά μου έστειλε το πλήρες ετήσιο ιατρικό του ιστορικό, το οποίο έδειχνε τα επίπεδα ορμονών και όλα τα βασικά πράγματα. Στη συνέχεια, του έστειλα ένα σωρό πρόσθετες εξετάσεις για να κάνει, μεταξύ άλλων για την υγεία του εντέρου, τη γενετική, τους βιοδείκτες και ένα τεστ συνολικής τοξικής επιβάρυνσης, το οποίο εξετάζει τα επίπεδα βαρέων μετάλλων, μούχλας και περιβαλλοντικών τοξινών στο σώμα», είπε και πρόσθεσε:
«Όλα βγήκαν πολύ καλά. Βέβαια δεν θα ήμουν πολύ αυστηρή αν τα αποτελέσματα ήταν λιγότερο καλά, επειδή είχε τόσο πολλά από τα πράγματα που έψαχνα σε έναν άντρα. Ήταν φιλόδοξος, είχαμε κοινή πίστη, ενδιαφερόταν για την υγεία και θέλαμε τα ίδια πράγματα για το μέλλον μας. Ήταν τόσο τέλειος για μένα, και θα μπορούσα να τον βοηθήσω να διορθώσει τα όποια προβλήματα βρίσκαμε στις δοκιμές».
Οι εβδομαδιαίες συνεδρίες βελτιστοποίησης γάμου
Τώρα, πλέον παντρεμένοι κάποιους μήνες, στόχος τους είναι να φτάσουν τα 150. Πώς θα το καταφέρουν αυτό; Με εβδομαδιαίες συνεδρίες βελτιστοποίησης του γάμου τους.
«Κρατάμε σημειώσεις για το τι θέλουμε να συζητήσουμε. Ξεκινάμε με φιλοφρονήσεις, μετά ακολουθεί το κομμάτι βελτιστοποίησης, το οποίο καλύπτει τι μπορεί ο καθένας μας να κάνει περισσότερο ή λιγότερο για να βελτιώσουμε τη σχέση μας, και μετά κλείνουμε με φιλοφρονήσεις και πάλι για να κάνουμε τη συνάντηση θετική. Συζητάμε οτιδήποτε μας απασχολεί, από τη διατροφή και τη δοκιμή μιας νέας θεραπείας μέχρι τα συναισθήματα μας, κάτι που έχει αποδειχθεί πολύ ωφέλιμο».