Κοσμος

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ μετά τις αναφορές για ύποπτο όχημα

Κανονικά πραγματοποιούνται οι πτήσεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Βρετανία: Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Μπέρμιγχαμ μετά τις αναφορές για ύποπτο όχημα

Η λειτουργία του αεροδρομίου του Μπέρμπιγχαμ επανέρχεται στην κανονικότητα, αφού ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της αστυνομίας λόγω της οποίας είχαν διακοπεί οι πτήσεις, ανέφερε ένας εκπρόσωπός τους.

«Η έρευνα πλέον ολοκληρώθηκε και η λειτουργία επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς. Συμβουλεύουμε όλους τους επιβάτες να ρωτήσουν τις αεροπορικές εταιρείες για τις λεπτομέρειες της πτήσης τους. Αν και ζητάμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και αναστάτωση, η ασφάλεια όλων στο αεροδρόμιο ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητά μας καθώς αντιμετωπίσαμε αυτό το περιστατικό με την αστυνομία» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Λόγω της αστυνομικής έρευνας αναβλήθηκαν όλες οι πτήσεις για περίπου δύο ώρες.

Το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ είναι το έβδομο σε επιβατική κίνηση στη Βρετανία και πέρυσι εξυπηρέτησε 11,5 εκατομμύρια επιβάτες.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Μπέρμιγχαμ δήλωσε νωρίτερα σήμερα: «Η Αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς χειρίζεται ένα περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Οι λειτουργίες του αεροδρομίου έχουν επηρεαστεί και συνιστάται στους επιβάτες να μην κατευθύνονται στο σημείο αυτήν τη στιγμή».