Κοσμος

Diddy: Μήνυμα στήριξης των παιδιών του - Στεκόμαστε ενωμένοι, η αλήθεια θα επικρατήσει

Η κοινή ανάρτηση στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
diddy-paidia-anarthsh

Diddy: Μήνυμα στήριξης των παιδιών του - Στεκόμαστε ενωμένοι, η αλήθεια θα επικρατήσει - Η κοινή ανάρτηση στο Instagram 

Τα παιδιά του Diddy προχώρησαν σε μια νέα ανακοίνωση, προκειμένου να υποστηρίξουν τον πατέρα τους, που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του.

Στην πρώτη τους δήλωση από τότε που ο 54χρονος Diddy Combs συνελήφθη και προφυλακίστηκε για τις κατηγορίες που θα μπορούσαν να του επιφέρουν πιθανή ισόβια κάθειρξη, ο Quincy Brown, 33 ετών, ο Justin Combs, 30 ετών, ο King Combs, 26 ετών, ο Chance Combs, 18 ετών, και τα δίδυμα Jessie και D'Lila Combs, 17 ετών, δήλωσαν ότι υποστηρίζουν τον πατέρα τους ενάντια σε ψευδείς, όπως είπαν, κατηγορίες.

Η ανάρτηση στο Instagram

«Ο τελευταίος μήνας έχει καταστρέψει την οικογένειά μας. Πολλοί έκριναν τόσο τον ίδιο όσο και εμάς με βάση κατηγορίες, θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς αφηγήσεις που έχουν εξελιχθεί σε παραλογισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στεκόμαστε ενωμένοι, υποστηρίζοντάς σας σε κάθε σας βήμα. Κρατάμε την αλήθεια, γνωρίζοντας ότι θα επικρατήσει και τίποτα δεν θα κάμψει τη δύναμη της οικογένειάς μας. ΜΑΣ ΛΕΊΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΆΜΕ ΜΠΑΜΠΆ»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quincy (@quincy)

Η δήλωση της οικογένειας του Combs ήρθε μια εβδομάδα μετά την ευχή του Diddy στην κόρη του Love, στην πρώτη του ανάρτηση από τη φυλακή. Στον Combs έχει αρνηθεί δύο φορές να βγει με εγγύηση και αναμένεται να παραμείνει έγκλειστος μέχρι να ξεκινήσει η δίκη του στις 5 Μαΐου.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η μητέρα Janice Combs εξέδωσε δήλωση υποστήριξης του γιου της, λέγοντας ότι δεν είναι ένοχος για τις κατηγορίες εναντίον του. «Ο γιος μου δεν είναι το τέρας που τον έχουν παρουσιάσει και του αξίζει η ευκαιρία να πει τη δική του πλευρά», έγραψε για τον μουσικό, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από πολλούς άνδρες και γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς που φέρεται να έγιναν αφού τα θύματα δήλωσαν ότι είχαν ναρκωθεί ή εξαναγκαστεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.