Κοσμος

Diddy: Επαγγελματίας αθλητής έσωσε άνδρα από σεξουαλική επίθεσή του

Βροχή οι καταγγελίες κατά του μεγιστάνα της χιπ χοπ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Diddy: Επαγγελματίας αθλητής έσωσε άνδρα από σεξουαλική επίθεση του 

Ένας επαγγελματίας αθλητής σταμάτησε κάποτε τον Σον «Diddy» Κόμπς από το να επιτεθεί σεξουαλικά σε έναν επιχειρηματία πολυτελών αυτοκινήτων σε ένα πάρτι της Ciroc με αστέρια, υποστηρίζει μια νέα αγωγή.

Το φερόμενο ως θύμα, το οποίο αναφέρεται ως John Doe στα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της The Post την Τρίτη, ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι παρουσίασης της μάρκας βότκας του Diddy γύρω στο 2022.

Ο ιδρυτής της Bad Boys Records φέρεται να κάλεσε τον επιχειρηματία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και κοσμημάτων με έδρα το Λος Άντζελες στο ιδιωτικό του γραφείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και προσπάθησε να του επιτεθεί σεξουαλικά σύμφωνα με την αγωγή.

Η φερόμενη επίθεση  τελικά αποτράπηκε από ένα διάσημο αθλητή, ο οποίος προσδιορίζεται στην αγωγή μόνο ως «επαγγελματίας αθλητής Α», ο οποίος μπήκε στο γραφείο.

Ο μεγιστάνας της χιπ-χοπ παραμένει υπό κράτηση σε φυλακή του Μπρούκλιν. Αντιμετωπίζει ξεχωριστά ομοσπονδιακές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση και εκβιασμό, τις οποίες αρνείται. Το BBC απευθύνθηκε στη νομική του ομάδα για να σχολιάσει τις νέες υποθέσεις.

Οι δικηγόροι του απέρριψαν πρόσφατα τον καταιγισμό των αγωγών ως «ξεκάθαρες προσπάθειες να συγκεντρώσουν δημοσιότητα», τονίζοντας ότι «ο κ. Κομπς δεν έχει ποτέ επιτεθεί σεξουαλικά σε κανέναν - ενήλικα ή ανήλικο, άνδρα ή γυναίκα».

Ο μεγιστάνας της χιπ-χοπ έχει δηλώσει αθώος σε όλες τις κατηγορίες, ενώ το αίτημά του να καταθέσει εγγύηση έχει απορριφθεί επανειλημμένα.

Το κατηγορητήριο εμπλέκει τις διάφορες επιχειρηματικές του επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας ότι έπαιξαν ρόλο στη διευκόλυνση και χρηματοδότηση των καταχρηστικών ενεργειών του τόσο εντός όσο και εκτός της μουσικής βιομηχανίας.

Οι αγωγές κατηγορούν περαιτέρω τον Κομπς ότι εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη και την επιρροή του στον χώρο της ψυχαγωγίας για να χειραγωγεί, να εκφοβίζει και να φιμώνει τους γύρω του.