Κοσμος

Φρίκη στη Μαγιόρκα: Φοιτήτρια έπεσε σε κάδο, συνεθλίβη σε απορριμματοφόρο και αποτεφρώθηκε

Η 24χρονη φέρεται να έψαχνε στον κάδο απορριμμάτων το κινητό της ούσα μεθυσμένη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φρίκη στη Μαγιόρκα: Φοιτήτρια έπεσε σε κάδο, συνεθλίβη σε απορριμματοφόρο και αποτεφρώθηκε
Φρίκη στη Μαγιόρκα: Φοιτήτρια έπεσε σε κάδο, συνεθλίβη σε απορριμματοφόρο και αποτεφρώθηκε

Φρίκη στη Μαγιόρκα: Φοιτήτρια έπεσε σε κάδο, συνεθλίβη σε απορριμματοφόρο και αποτεφρώθηκε - Η 24χρονη φέρεται να έψαχνε στον κάδο απορριμμάτων το κινητό της ούσα μεθυσμένη

Η τραγική ιστορία μιας 24χρονης φοιτήτριας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, που βρέθηκε νεκρή σε κάδο σκουπιδιών, σοκάρει από την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο φρικτό της τέλος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη 24χρονη Agostina Rubini Medina είχε εξαφανιστεί για περισσότερες από δύο εβδομάδες (από τις 2 Οκτωβρίου) μετά από νυχτερινή έξοδο που είχε πραγματοποιήσει στη Μαγιόρκα. Σήμανε συναγερμός για να βρεθούν τα ίχνη της και άπαντες κινητοποιήθηκαν για να την εντοπίσουν.

Crònica de la desaparició d'Agostina Rubini

Οι έρευνες της Αστυνομίας στη Μαγιόρκα

Σύμφωνα με τις ισπανικές αρχές όπως αναφέρει η Daily Mail, η φοιτήτρια πιθανότατα λιποθύμησε ενώ έψαχνε σε έναν κάδο σκουπιδιών πιθανώς το τηλέφωνό της και έπεσε σε ένα απορριμματοφόρο όπου τη συνέθλιψε ο μηχανισμός του οχήματος και τελικά πετάχτηκε σε έναν αποτεφρωτήρα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πρόσφατα ότι βρήκε ανθρώπινα λείψανα μέσα σε μία από τις δεξαμενές και τα έστειλε στο Ινστιτούτο Νομικής Ιατρικής στην Πάλμα για ανάλυση.

Η αστυνομία λέει ότι αν η Medina είχε μεταφερθεί στον αποτεφρωτήρα, θα ήταν «αδύνατο να επιβιώσει» από το ταξίδι μέσα στο φορτηγό EMAYA.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο συνδυασμός αλκοόλ και φαρμάκων που έπαιρνε μπορεί να επηρέασε την κρίση της πριν «ανέβει» οικειοθελώς στον κάδο στο δρόμο για το σπίτι.

Mαγιόρκα: Τι αναφέρουν οι μάρτυρες

Υπάλληλος ψιλικατζίδικου απ' όπου πέρασε η 24χρονη το μοιραίο βράδυ κατέθεσε ότι πέρασε από το μαγαζί και αγόρασε μια σακούλα πατατάκια, ενώ υπογράμμισε πως το κορίτσι ήταν εμφανώς μεθυσμένο. Ένας άλλος περαστικός νέφερε στις αρχές ότι προσωπικά αντίκειμενά της βρισκόταν έξω από κάδο απορριμάτων ενώ, τέλος, το κινητό της έδινε σήμα από σταθερό σημείο για περίπου μισή ώρα πριν μεταφερεί στο εργοστάσιο αποτέφρωσης όπου και έκλεισε.

Τα απορρίμματα στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε χώρο υγειονομικής ταφής, όπου το τηλέφωνο της κας Medina ήταν ενεργό για τελευταία φορά στις 2:59 π.μ. το πρωί της 3ης Οκτωβρίου.

Εκεί, τα φορτηγά αδειάζουν τα σκουπίδια σε μια μεγάλη σφραγισμένη αίθουσα που περιέχει περίπου 12.000 τόνους απορριμμάτων.

Η αστυνομία επέκτεινε την έρευνά της σε μια δεύτερη δεξαμενή στις 7 Οκτωβρίου. Χρησιμοποιείται για την αποτέφρωση αποβλήτων σε θερμοκρασία άνω των 1.200C.

Στη δεύτερη δεξαμενή βρέθηκαν σκελετικά λείψανα και οι ερευνητές εξακολουθούν να εργάζονται για να ταυτοποιήσουν το DNA με εκείνο της Medina.

Η αστυνομία εξακολουθεί να προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις μοιραίες ώρες, συγκεντρώνοντας καταθέσεις μαρτύρων και υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Οι γονείς της λένε ότι δεν υπήρχε τίποτα περίεργο στη συμπεριφορά της νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.