Κοσμος

Φοιτήτρια δέχθηκε κριτική για το ντύσιμό της στο θεματικό πάρκο της Disney

«Αυτό είναι ντύσιμο για στρίπερ!»

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
disney-rouxa

Τελικά, υπάρχει dress code και στο θεματικό πάρκο της Disney; 

Μια γυναίκα δέχτηκε κριτική για το ντύσιμό της στο θεματικό πάρκο της Disney, με την ίδια να απαντάει στα σχόλια «αμόρφωτων», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε .

Όταν η 21χρονη απόφοιτος πανεπιστημίου Jessie Lee αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες από την καλοκαιρινή της εργασία στο πλαίσιο ενός ταξιδιού πολιτιστικής ανταλλαγής στα θέρετρα Disney World στη Φλόριντα, δεν είχε ιδέα για τις αντιδράσεις που θα δεχόταν σύντομα στο διαδίκτυο.

Το βίντεο από τη Disney που προκάλεσε τις αντιδράσεις

Ενθουσιασμένη που ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία της στο διαδίκτυο, η Jessie έφτιαξε μια σειρά από TikToks με την ίδια να εργάζεται και να απολαμβάνει το πάρκο.

Ωστόσο, η επιλογή της στολής της σε ένα βίντεο συγκεκριμένα σύντομα τράβηξε ανεπιθύμητη προσοχή.

Ενώ κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της Jessie στο πάρκο φορούσε στολές που της είχε αναθέσει η Disney, η απόφοιτος του πανεπιστημίου μοιράστηκε επίσης εικόνες από ρούχα που φορούσε τις ημέρες που είχε ρεπό.

Σε αρκετές από τις εικόνες, η Jessie φαίνεται να φοράει ένα κόκκινο μπλουζάκι και ένα κόκκινο σορτσάκι μαζί με ένα ζευγάρι αυτιά ποντικιού - μια απόφαση για το ντύσιμο που δίχασε τους ανθρώπους στο διαδίκτυο.

Η Jessie πιστεύει ότι το ντύσιμό της δεν φαινόταν παράταιρο σε σύγκριση με άλλες γυναίκες που επισκέπτονταν το πάρκο κατά τη διάρκεια των «καυτών» καλοκαιρινών μηνών, πράγμα που σήμαινε ότι τα σχόλια που έλεγαν ότι το ντύσιμό της την έκανε να μοιάζει με «στρίπερ» την εξέπληξαν.

Παραδεχόμενη ότι το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής επικεντρώθηκε στο σορτσάκι της σε στυλ «bloomer», είπε: «Κάποιος σχολίασε λέγοντας ότι έμοιαζα με στρίπερ. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να είναι αρνητικοί.

@jessie.may

Replying to @Mr Robot this outfit??? inappropriate for disney??🤭💋🐭…it’s actually one of my faves!!🥰🥰 lets stop judging girlies outfits!! #waltdisneyworld #disneyadult #disney #disneyland #disneycollegeprogram #disneyoutfits #disneyoutfitinspo

♬ heatwaves x diet pepsi by addison rae - addison rae invented music

«Πολλά από τα σχόλια είναι πολύ θετικά. Είχα ένα άτομο που με ρώτησε αν το σορτσάκι μου ήταν πάνα ενηλίκων, το οποίο βρήκα ξεκαρδιστικό.

«Το βρίσκω ξεκαρδιστικό γιατί καταλαβαίνω από πού προέρχονται οι άνθρωποι, αλλά αυτά τα σορτς ήταν πολύ της μόδας αυτό το καλοκαίρι, οπότε ίσως απλά δεν κατάλαβαν το όραμα.»

Οι οδηγίες στην ιστοσελίδα του Disney World Resorts αναφέρουν ότι οι επισκέπτες πρέπει να φορούν πουκάμισα και παπούτσια ανά πάσα στιγμή.

Τα ακατάλληλα ρούχα - όπως ρούχα με προσβλητική γλώσσα ή γραφικά, υπερβολικά σκισμένα ρούχα ή ρούχα που σέρνονται στο έδαφος - δεν επιτρέπονται στα θέρετρα.

Παρά τις αντιδράσεις, η Jessie υπερασπίστηκε έκτοτε την επιλογή της στο ντύσιμό της, λέγοντας: «Ήμουν στο Disney World όλο το καλοκαίρι, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, καθώς εργαζόμουν εκεί».

Εξηγώντας ότι οι θερμοκρασίες έφταναν τις περισσότερες ημέρες στα «υψηλά 30άρια», συνέχισε: «Επειδή δούλευα εκεί, έβλεπα εκατοντάδες ανθρώπους κάθε μέρα και τι φορούσαν στα πάρκα, οπότε ένιωθα ότι ταίριαζα καλά με αυτό που φορούσαν όλοι».

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια που έλαβε η Jessie αρνητικά, με αρκετούς followers να υπερασπίζονται την απόφασή της να ντυθεί άνετα για τις υψηλές θερμοκρασίες.

«Προφανώς δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ στη ζέστη της Φλόριντα, πήγαινε κοριτσάκι», σχολίασε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο έγραψε: »Κυριολεκτικά δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό το ντύσιμο, είναι χαριτωμένο. Είμαι μέλος του καστ και έχω δει πολύ πιο αποκαλυπτικά [ρούχα] από αυτό».

Με πληροφορίες από Lad Bible

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.