Κοσμος

Πολωνία: Φέρετρο έπεσε από νεκροφόρα στον δρόμο - Ο οδηγός νόμιζε ότι χτύπησε άνθρωπο

Ανάστατοι οι περαστικοί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled_design_-_2024-10-19t173347_150

Πολωνία: Φέρετρο έπεσε από νεκροφόρα στον δρόμο - Ο οδηγός νόμιζε ότι χτύπησε άνθρωπο

Ένα γραφείο τελετών στην Πολωνία ζήτησε συγγνώμη μετά την πτώση ενός πτώματος που μετέφερε από νεκροφόρα και έπεσε στην κυκλοφορία.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας άνδρας οδηγούσε σε έναν δρόμο την Παρασκευή στη Stalowa Wola, μια πόλη στη νοτιοανατολική Πολωνία, όταν είδε ένα σεντόνι στο παράθυρο του αυτοκινήτου του. Όταν το σεντόνι γλίστρησε προς τα κάτω, είδε ένα πτώμα να κείτεται στο δρόμο. Για μια στιγμή ο οδηγός φοβήθηκε ότι είχε χτυπήσει το άτομο.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μια εικόνα του πτώματος που βρισκόταν σε μια διάβαση πεζών με λευκή λωρίδα, όπου είχε πέσει από τη νεκροφόρα.

Η εταιρεία που μετέφερε τη σορό, η Hades funeral services, εξέδωσε ανακοίνωση το Σάββατο αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το περιστατικό και επιρρίπτοντας την ευθύνη σε τεχνική βλάβη της νεκροφόρας.

«Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι, ως αποτέλεσμα μιας απροσδόκητης τεχνικής βλάβης της ηλεκτρικής κλειδαριάς της πίσω πόρτας της νεκροφόρας κατά τη μεταφορά της σορού του νεκρού, συνέβη ένα ατυχές γεγονός που δεν αντικατοπτρίζει τα υψηλά πρότυπα της εταιρείας μας, τη βαθιά μας συμπάθεια προς τις οικογένειες του νεκρού και τον σεβασμό που πάντα επιδεικνύουμε στους νεκρούς», έγραψε η εταιρεία σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της.

Πηγή: Guardian/AP

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.