Κοσμος

Νετανιάχου μετά την απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του: Τίποτα δεν μας σταματά

Η πρώτη δήλωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νετανιάχου μετά την απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του: Τίποτα δεν μας σταματά
Νετανιάχου μετά την απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του: Τίποτα δεν μας σταματά

Νετανιάχου μετά την απόπειρα επίθεσης στο σπίτι του: Τίποτα δεν μας σταματά - Η πρώτη δήλωση του Ισραηλινού πρωθυπουργού 

Την πρώτη του δήλωση μετά την απόπειρα επίθεσης με drone στο σπίτι του στην Καισάρεια, έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Λίγες μόνο ώρες μετά το χτύπημα της Χεζμπολάχ ο Μπένζαμιν Νετανιάχου εμφανίστηκε σε βίντεο το οποίο ανέβηκε στο X να περπατά στην αυλή του σπιτιού του.

«Πρωθυπουργέ, θα σας σταματήσει τίποτα;», ήταν η ερώτηση προς τον Νετανιάχου.

Η απάντηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ ήταν αφοπλιστική: «Όχι, τίποτα δεν θα μας σταματήσει, θα συνεχίσουμε μέχρι τη νίκη».

Βίντεο από την επίθεση με drone της Χεζμπολάχ στην περιοχή κατοικίας του Νετανιάχου

Στην επιβεβαίωση ότι η ιδιωτική κατοικία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια, ήταν στόχος ενός επίθεσης μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τον Λίβανο νωρίτερα σήμερα το πρωί, προχώρησε το πρωθυπουργικό γραφείο στο Ισραήλ.

Το drone δεν έπληξε την πρωθυπουργική οικία του Νετανιάχου, αλλά εκτιμάται ότι η ενέργεια αυτή δείχνει προσανατολισμό κλιμάκωσης από τη Χεζμπολάχ.

Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι στόχος του drone ήταν το σπίτι του στην Καισάρεια.

Όπως είπε σε σύντομη ανακοίνωση, ο Νετανιάχου δεν βρισκόταν την ώρα εκείνη στο σπίτι, ούτε και η σύζυγός του, Σάρα, ενώ επεσήμανε ότι ουδείς τραυματίστηκε.

Αναρτήσεις στα social media υποστηρίζουν ότι το κτίριο που χτυπήθηκε στην επίθεση ήταν μέρος του σπιτιού του Νετανιάχου,

Τρία drones από τον Λίβανο μπήκαν σε Καισάρεια, Χάιφα και Καρμέλ

Εκρήξεις στην Καισάρεια, τη Χάιφα και το Καρμέλ, ακούστηκαν, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αφού τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτοξεύτηκαν από τον Λίβανο διείσδυσαν στις περιοχές Γκλιλότ, Καισάρεια, Δυτική Γαλιλαία και κόλπο της Χάιφα.

Ένα κτίριο στην Καισάρεια χτυπήθηκε χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί και μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις κατευθύνθηκαν στην περιοχή που είχε τεθεί στο στόχαστρο της Χεζμπολάχ, σύμφωνα με τον ισραηλινό ιστότοπο Walla.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.