Κοσμος

Λίαμ Πέιν: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι

Οι αποκαλύψεις περί αλλόκοτης συμπεριφοράς από νεαρή γυναίκα που έμενε στο ξενοδοχείο

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Λίαμ Πέιν: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι - Τι αποκάλυψε νεαρή γυναίκα που έμενε στο ξενοδοχείο για την περίεργη συμπεριφορά του

Ο Λίαμ Πέιν βρέθηκε νεκρός στις 16 Οκτωβρίου μετά την πτώση από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου στο ξενοδοχείο που έμενε στο Μπουένος Άιρες. Η είδηση του θανάτου του προκαλεί πολλά ερωτηματικά γύρω από τις συνθήκες γύρω από τις οποίες ο πρώην τραγουδιστής των One Direction έχασε τη ζωή του.

Ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που μίλησαν με τον Λίαμ Πέιν περιέγραψε λεπτομερώς την «ενοχλητική» συμπεριφορά του τραγουδιστή. Η γυναίκα ονόματι Ρεμπέκα έμενε στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες για το γάμο ενός φίλου της όταν συνάντησε το πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction στο λόμπι.

Λίαμ Πέιν: Οι τελευταίες στιγμές πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι

«Μπήκα στο ξενοδοχείο και εκείνος περίμενε δίπλα στο ασανσέρ και ήταν τόσο ξεκάθαρο ότι ήθελε κάποιος να τον αναγνωρίσει», θυμήθηκε η Ρεμπέκα. «Υπήρχε κάτι το απελπισμένο πάνω του».

Η τουρίστρια σημείωσε ότι μία από τις φίλες της υποτίθεται ότι θα έπαιρνε τη σουίτα του τραγουδιστή και το προσωπικό ήταν «λίγο νευρικό» επειδή δεν είχε κάνει check out και ήταν ήδη 4:30 μ.μ.

Η Ρεμπέκα είπε ότι στεκόταν κοντά στον Πέιν μαζί με τις φίλες της στο ασανσέρ και ενώ αναγνώρισαν τον απόφοιτο του «X Factor», του παρείχαν ιδιωτικότητα και δεν αντέδρασαν στη διασημότητά του.

«Όταν ήρθε το ασανσέρ, ξαφνικά μας είπε χωρίς καμία προτροπή: «Ναι, είμαι ο Liam!» Πραγματικά το τράβηξε έξω και μετά είπε: «Εντάξει, ελάτε, μπείτε στο ασανσέρ μαζί μου. Λατρεύω τις αγκαλιές», υποστήριξε.

Η Ρεμπέκα είπε ότι αποφάσισε να περιμένει το επόμενο ασανσέρ, αλλά μερικοί από τους φίλους της ανέβηκαν με τον Πέιν και συνομίλησαν μαζί του.

Τι αποκάλυψε νεαρή γυναίκα που έμενε στο ξενοδοχείο για την περίεργη συμπεριφορά του

«Κάποια από τα άλλα κορίτσια μπήκαν μαζί του και στα μισά του δρόμου άρχισε να λέει: «Ω, είστε Αμερικανοί. Ζω στο West Palm Beach. Ξέρω Αμερικανούς. Εσείς είστε τελείως τρελοί! Είστε πολύ επικίνδυνοι!«» θυμάται.
Η φιλοξενούμενη του ξενοδοχείου είπε ότι ο Payne άρπαξε στη συνέχεια μια γυναίκα που πίστευε ότι ήταν «μαζί του» και άρχισε να την «πνίγει ψεύτικα».

«Μόνο ελαφρά, αλλά οι άλλοι το βρήκαν πολύ ενοχλητικό», παραδέχτηκε. Δέκα λεπτά αργότερα, η Ρεμπέκα επέστρεψε στο λόμπι, για να δει λίγο αργότερα τον Πέιν να επιστρέφει με το φορητό του υπολογιστή.

«Έχω έναν τυφλό συγγενή και συνειδητοποίησα ότι είχε το φορητό υπολογιστή στη ρύθμιση προσβασιμότητας, για κάποιο λόγο, έτσι ώστε κάθε φορά που μετακινούσε το ποντίκι, αιωρούμενο πάνω από κάτι, το μηχάνημα μιλούσε δυνατά για να πει πού βρισκόταν ο κέρσορας», θυμήθηκε.

«Υπέθεσα ότι το έκανε και για την προσοχή», συνέχισε. «Τότε άνοιξε τα email του και είδε ένα που προφανώς τον αναστάτωσε. Ξαφνικά πήρε τον υπολογιστή, φώναξε: «F-k this s-t, mate!» και άρχισε να χτυπάει τον υπολογιστή στο έδαφος».

Η Ρεμπέκα είπε ότι οι θεατές ήταν «πραγματικά σοκαρισμένοι» από το ξέσπασμα του τραγουδιστή του «Story of My Life».

«Είναι ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών και η συμπεριφορά του ήταν τόσο παράταιρη - ο κόσμος απλά χαλάρωνε», είπε.

Τελικά, η Ρεμπέκα πλησίασε τον τραγουδιστή για να δει αν χρειαζόταν βοήθεια.

«Πήγα και ρώτησα, 'Είσαι καλά;'. Αλλά εκείνος απλά μουρμούριζε. Μετά είπε, 'Ήμουν σε ένα συγκρότημα αγοριών. Γι' αυτό είμαι τόσο χάλια», υποστήριξε.

Η Ρεμπέκα είπε ότι αιφνιδιάστηκε από τα σχόλιά του και «δεν μπορούσε να πιστέψει» ότι είχε πει «κάτι τέτοιο».

Η Ρεβέκκα περιέγραψε ότι ο Πέιν είχε διεσταλμένες κόρες και έλλειψη συγκέντρωσης και συμπεριφερόταν επιθετικά.

«Δεν έχω πάρει ποτέ κοκαΐνη, αλλά συμπεριφερόταν ακριβώς όπως θα φανταζόμουν ότι θα συμπεριφερόταν κάποιος υπό την επήρεια του ναρκωτικού», υπέθεσε.

Ο Πέιν ξαναμπήκε στο λόμπι για τρίτη φορά, ενώ η Ρεμπέκα ήταν ακόμα εκεί κάτω, μόνο που αυτή τη φορά δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.

«Μπήκε πάλι μέσα και απλά σκόνταψε και έπεσε με τα μούτρα, απλωμένος στο πάτωμα», είπε. «Το προσωπικό ήρθε να τον βοηθήσει και να τον ξαναβάλει στο ασανσέρ και τότε ήταν που τράβηξα την τελευταία φωτογραφία.»

Η φωτογραφία της Rebecca, την οποία μοιράστηκε με το πρακτορείο, έδειχνε τον Payne να συνομιλεί με δύο γυναίκες, καθώς ο Βρετανός φίλος του του κρατούσε την πόρτα του ασανσέρ ανοιχτή, ώστε να μπορέσουν να ανέβουν ξανά στον τρίτο όροφο.

«Δεν άργησε να έρθει η αστυνομία και αρχικά νομίζαμε ότι απλώς θα τον έδιωχναν, αλλά όταν το προσωπικό άρχισε να τρέχει σαν τρελό, ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε τη σοβαρότητα αυτού που είχε συμβεί», είπε η Ρεμπέκα.