Κοσμος

Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τη Χάρις σε σταθμούς της εκστρατείας της

Σε ποιες Πολιτείες θα βρεθούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα
Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τη Χάρις σε σταθμούς της εκστρατείας της © EPA / MICHAEL REYNOLDS

Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τη Χάρις σε σταθμούς της εκστρατείας της - Σε ποιες Πολιτείες θα βρεθούν

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχουν την επόμενη εβδομάδα στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, κάνοντας εντονότερη την προσπάθεια υποστήριξης της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ για την προσέλκυση ψηφοφόρων. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η Μισέλ Ομπάμα παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ της βάσης των Δημοκρατικών και αναμένεται να καταφέρουν να πείσουν περισσότερους ψηφοφόρους του κόμματος να πάνε να ψηφίσουν, κυρίως στις αμφίρροπες πολιτείες. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη Χάρις να δίνει μάχη στήθος με στήθος με τον αντίπαλό της, τον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ποιες Πολιτείες θα βρεθούν Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα

Η Μισέλ Ομπάμα θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εμφάνιση σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Μίσιγκαν, στο πλευρό της Χάρις.

Από την άλλη ο Μπαράκ Ομπάμα θα βρεθεί μαζί με τη Χάρις την ερχόμενη Πέμπτη στην πολιτεία Τζόρτζια. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες μόνος του σε προεκλογική εκδήλωση στο Πίτσμπουργκ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις του τις επόμενες ημέρες στην Τουσόν, στο Λας Βέγκας, στο Ντιτρόιτ και στο Μάντισον. Μάλιστα ο Μπαράκ Ομπάμα προκάλεσε αντιδράσεις για κάποια σχόλιά του από το Πίτσμπουργκ όπου είπε πως κάποιοι μαύροι άνδρες μοιάζει να διαφωνούν με την ιδέα να εκλεγεί μια γυναίκα στην προεδρία των ΗΠΑ.

Οι επικριτές του Μπαράκ Ομπάμα εκτίμησαν ότι οι δηλώσεις του κινδυνεύουν να αποξενώσουν κάποιους από τους πλέον αξιόπιστους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος, που ενδέχεται να έχουν απογοητευθεί από το κόμμα, όμως μπορούν ακόμη να πειστούν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.