Κοσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Το ενοχλητικό σχόλιο για τον γιο του, Μπάρον

Καθόλου διακριτικός, ο υποψήφιος για την Προεδρεία, σχολίασε on air τα προσωπικά του μικρότερου παιδιού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 18χρονος Μπάρον και τα άκομψα σχόλια του πατέρα του
© EPA / ERIK S. LESSER

Ο Τραμπ σε ένα άβολο σχόλιο για τον 18χρονο Μπάρον

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστός για τις χοντράδες του προς πάσα κατεύθυνση. Μόνο που αυτή τη φορά τα... «σκάγια» πήραν το μικρότερο από τα παιδιά του. Ο λόγος για τον 18χρονο Μπάρον, τον γιο του επιχειρηματία με τη Μελάνια Τραμπ, τον οποίο η τελευταία έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.  

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε, λοιπόν, ότι ο «όμορφος» γιος του «δεν είχε ποτέ στη ζωή του κοπέλα».

 «Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι ακόμη σ’ αυτό το σημείο. Δεν νομίζω ότι είχε ποτέ κοπέλα. Όχι ακόμη, τουλάχιστον», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, 78 ετών, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του την Πέμπτη στο “PBD Podcast” του Πάτρικ Μπετ-Ντέιβιντ.

Ο πρώην πρόεδρος συνέχισε να αποκαλεί το μικρότερο παιδί του, 18 ετών, «πολύ έξυπνο», «πολύ καλό παιδί» και «καλό μαθητή» και να επιμένει να ασχολείται με τα προσωπικά ζητήματα ενός ενήλικου ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι πέταξε από τη χαρά του ακούγοντας τον πατέρα του να μιλάει για κάτι τόσο ιδιωτικό.

Ο Μπάρον Τραμπ
© EPA

«Δεν τον πειράζει να είναι μόνος του, αλλά είναι κάποιος που τα πάει καλά με τους ανθρώπους», πρόσθεσε, επιμένοντας στην αδιακρισία του ο Τραμπ. Σημειώνεται ότι ο νεαρός, αφού αποφοίτησε από την Ακαδημία Oxbridge στη Φλόριντα, φοιτά πλέον στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Μόλις τον Σεπτέμβριο, ο μικρότερος γιος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ κατέφθασε για την έναρξη του πρώτου έτους στο πανεπιστήμιο, πλαισιωμένος από άνδρες ασφαλείας του πατέρα του.

Στο μεταξύ, μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Μελάνια Τραμπ, 54 ετών, μιλούσε με αγαπη και ευγένεια για τον γιο της, λέγοντας ότι «ο Μπάρον τα πάει περίφημα στο κολέγιο» και κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της ”The Five» του Fox News.

«Λατρεύει τα μαθήματά του και τους καθηγητές του. Τα πάει καλά, εγκλιματίζεται και απολαμβάνει να βρίσκεται ξανά στη Νέα Υόρκη», είχε πει η ίδια, καθώς ο Μπάρον είχε για λίγο καιρό ακολουθήσει τον πατέρα του από τον Λευκό Οίκο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Ο νεαρός Μπάρος είναι εγγεγραμμένος στη Σχολή Επιχειρήσεων Stern του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και παρά το ότι δεν είναι σαφές τι σκοπεύει να κάνει με το πτυχίο του, ο πατέρας του έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η πολιτική είναι κάτι που τον ενδιαφέρει.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.