Κοσμος

Άγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Σκότωσε 26χρονη έγκυο για να της πάρει το μωρό

Η δολοφόνος προσποιούνταν ότι είναι έγκυος - «Είχε σχέδιο» λένε οι αρχές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το θύμα της άγριας δολοφονίας στη Βραζιλία
Άγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Σκότωσε 26χρονη έγκυο για να της πάρει το μωρό

Άγριο έγκλημα στη Βραζιλία: Σκότωσε 26χρονη έγκυο για να της πάρει το μωρό - Η δολοφόνος προσποιούνταν ότι είναι και εκείνη έγκυος 

Σοκ στη Βραζιλία από το στυγερό έγκλημα με θύμα μία 26χρονη έγκυο. Η νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε από την 42χρονη φίλη και γειτόνισσά της. για να της πάρει το αγέννητο παιδί. 

Η 42χρονη Joseane de Oliveira Jardim συνελήφθη όταν εμφανίστηκε σε νοσοκομείο της Βραζιλίας λερωμένη με το αίμα του θύματος και ένα μωρό σε καρότσι. Σύμφωνα με τη Mirror, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του μωρού και ειδοποίησαν την αστυνομία, αφού γρήγορα αντιλήφθηκαν ότι δεν ήταν η 42χρονη η μητέρα του νεογέννητου. Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμά της και βρήκαν τη βιολογική μητέρα νεκρή κάτω από το κρεβάτι και τυλιγμένη σε πλαστικό.

Η Paula επρόκειτο να γεννήσει το δεύτερο παιδί της, στις 5 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 42χρονη κάλεσε την έγκυο τη Δευτέρα (14.10) στο διαμέρισμά της για να της χαρίσει ένα καροτσάκι. Εκεί φέρεται να χτύπησε την 26χρονη στο κεφάλι, της άνοιξε την κοιλιά και έβγαλε το μωρό. Στη συνέχεια φέρεται να σκηνοθέτησε μια σκηνή για να φαίνεται σαν να είχε μόλις γεννήσει στο σαλόνι της βάζοντας το βρέφος και το αίμα της Paula ανάμεσα στα πόδια της. Οι γείτονές της κάλεσαν ασθενοφόρο και η 42χρονη και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης. Η 42χρονη αναμένεται να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος.

H 42χρονη είχε σχεδιάσει να σκοτώσει την έγκυο για να της αρπάξει το παιδί

Η νεαρή μητέρα είχε ακόμη μία κόρη 8 ετών, ενώ ήταν θετή μαμά της τρίχρονης κόρης της αδερφής της. Ο κουνιάδος της, Μπρούνο Λόπες, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είχε ήδη αγοράσει πάνες, ρούχα και παιχνίδια για το βρέφος. Το μόνο που της έμεινε να πάρει ήταν ένα καροτσάκι. Ο Μπρούνο είπε: «Νομίζω ότι αποφάσισε να πάει και να παραλάβει το αντικείμενο από το σπίτι της δολοφόνου της επειδή ήταν κοντά. Η Paula έμενε μόλις λίγους δρόμους μακριά από αυτή τη γυναίκα και πιθανότατα πίστευε ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δυστυχώς, παρασύρθηκε και δολοφονήθηκε από το τέρας».

Ο σύντροφος της 42χρονης έχει επίσης τεθεί υπό κράτηση καθώς ερευνάται η πιθανή εμπλοκή του στο έγκλημα. Η αστυνομία λέει ότι η Joseane ονειρευόταν να κάνει παιδί. Άρχισε να προσποιείται ότι είναι έγκυος τον Αύγουστο και μάλιστα έδειξε στον σύντροφό της εικόνες υπερήχων. Η επικεφαλής ερευνήτρια, Graziela Zinelli είπε: «Είχε ιστορικό προσπαθειών να μείνει έγκυος, αλλά απέτυχε. Λέγεται ότι έχασε ένα παιδί πριν από λίγο καιρό». Η Graziela πιστεύει ότι ο Joseane είχε σκαρφιστεί το σχέδιο τουλάχιστον δύο μήνες πριν από την ημερομηνία του εγκλήματος. «Πλησίασε την Paula στα δικά της γενέθλια. Αποφάσισε ότι το μωρό θα γεννιόταν την ίδια μέρα. Οποιαδήποτε πρόταση ότι αυτό ήταν τυχαίο αποκλείεται. Ήταν εντελώς προμελετημένο».

«Το ζευγάρι ήταν σε μία ευτυχισμένη φάση της ζωής του και ανυπομονούσε να αποκτήσει το παιδί. Ο αδερφός μου είναι συντετριμμένος», δήλωσε ο κουνιάδος του θύματος. Η 26χρονη κηδεύτηκε στο Πόρτο Αλέγκρε την Τετάρτη. Ο θείος της, Κάρλος Αλμπέρτο ​​Λόπες, είπε: «Ήταν ένα τόσο χαρούμενο κορίτσι, που πάντα γελούσε».

Με πληροφορίες από The Mirror

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.