Κοσμος

Οι One Direction αποχαιρετούν τον δικό τους Λίαμ Πέιν

Χάρι Στάιλς και Λούις Τόμλινσον είπαν και το δικό τους ξεχωριστό «αντίο»

62224-137655.jpg
Newsroom
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι One Direction αποχαιρετούν τον δικό τους Λίαμ Πέιν
Οι One Direction αποχαιρετούν τον δικό τους Λίαμ Πέιν © Instagram

Οι One Direction αποχαιρετούν τον δικό τους Λίαμ Πέιν - Χάρι Στάιλς και Λούις Τόμλινσον είπαν και το δικό τους ξεχωριστό «αντίο»

Ο Χάρι Στάιλς, ο Νάιλ Χόραν, ο Ζέιν Μάλικ και ο Λούις Τόμλινσον, αποχαιρέτησαν με κοινή δήλωσή τους τον πρώην συνοδοιπόρο τους στο συγκρότημα One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 31 ετών όταν έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Στη δήλωση που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (17.10) δήλωσαν ότι είναι «εντελώς συντετριμμένοι» από τον θάνατο του Λίαμ Πέιν, τον οποίο αποκαλούσαν «αδελφό τους». «Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα μείνουν πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν δίπλα μας», ανέφεραν στη σελίδα του συγκροτήματος στο Instagram. «Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Λίαμ», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Επιπροσθέτως αναφέρουν στην ίδια δήλωση: «Με τον καιρό, και όταν όλοι είναι σε θέση, θα υπάρχουν περισσότερα να πουν. Αλλά προς το παρόν, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε πολύ».

To συγκρότημα One Direction αποχαιρετά τον Λίαμ Πέιν
To συγκρότημα One Direction αποχαιρετά τον Λίαμ Πέιν

Το προσωπικό «αντίο» του Χάρι Στάιλς στον Λίαμ Πέιν

Το δικό του «αντίο» είπε ο Χάρι Στάιλς στον πρώην συνοδοιπόρο του στο συγκρότημα One Direction, γράφοντας ότι θα του λείπει πάντα. «Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Λίαμ», έγραψε ο τραγουδιστής σε ανάρτησή του στο Instagram με μία φωτογραφία του Λίαμ Πέιν πάνω στη σκηνή να αντικρίζει το μεγάλο κοινό μπροστά του που είχε βρεθεί σε μία από τις συναυλίες των One Direction, πριν διαλυθούν το 2015.«Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πλευρό του», συμπλήρωσε, περιγράφοντας τον Πέιν ως έναν ανοιχτόκαρδο άνθρωπο γεμάτο αγάπη και ενέργεια.

Το «αντίο» του Λούις Τόμλινσον στον Λίαμ Πέιν

Με την σειρά του το επίσης πρώην μέλος των One Direction, Λούις Τόμλινσον, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση εξηγώντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξανατραγουδήσει ποτέ με τον Λίαμ σε κάποια συναυλία.

«Είμαι κάτι περισσότερο από συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδερφό μου. Ο Liam ήταν κάποιος που θαύμαζα κάθε μέρα, τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή. Γνώρισα για πρώτη φορά τον Liam όταν ήταν 16 και ήμουν 18, έμεινα αμέσως έκπληκτος από τη φωνή του αλλά το πιο σημαντικό όσο περνούσε ο καιρός είχα την ευκαιρία να δω τον ευγενικό αδερφό που λαχταρούσα όλη μου τη ζωή.

Ο Liam ήταν ένας απίστευτος συγγραφέας τραγουδιών με μεγάλη αίσθηση της μελωδίας, συχνά μιλούσαμε για να επιστρέψουμε στο στούντιο μαζί για να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τη χημεία γραφής που είχαμε δημιουργήσει στο συγκρότημα.

Και για την ιστορία, ο Liam ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο ζωτικό κομμάτι των One Direction. Η εμπειρία του από μικρή ηλικία, η τέλεια του πίσσα, η σκηνική του παρουσία, το δώρο του στη γραφή. Η λίστα συνεχίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας διαμόρφωσες Liam.

Ένα μήνυμα για σένα Liam αν ακούς. Νιώθω παραπάνω από τυχερή που σε είχα στη ζωή μου αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι με την ιδέα του αποχαιρετισμού. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά από το συγκρότημα, μιλώντας στο τηλέφωνο για ώρες, αναπολώντας όλες τις χιλιάδες εκπληκτικές αναμνήσεις που είχαμε μαζί είναι μια πολυτέλεια που νόμιζα ότι θα είχα μαζί σου για μια ζωή. Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ ξανά τη σκηνή μαζί σου αλλά δεν ήταν γραφτό.

Θέλω να ξέρεις ότι αν ο Bear με χρειαστεί ποτέ θα είμαι ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του λέω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του.

Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω άλλη μια φορά πόσο πολύ σε αγάπησα. Payno, αγόρι μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, αδερφέ μου, σε αγαπώ φίλε. Κοιμήσου καλά», έγραψε στην συγκινητική του ανάρτηση.

Ο Λίαμ Πέιν, ο οποίος έγινε διάσημος με το συγκρότημα One Direction, έχασε τη ζωή του την Τετάρτη, πέφτοντας από μπαλκόνι στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Αν και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημοσίως σχετικά με τη μάχη που έδινε με θέματα ψυχικής υγείας και την κατανάλωση αλκοόλ, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πίεση του να είναι διάσημος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.