Κοσμος

Λίαμ Πέιν: Απομεινάρια από ναρκωτικά, χάος στο δωμάτιό του

Ο τραγουδιστής είχε περιπέτειες με τον Νόμο, καθώς τόσο η πρώην σύζυγός όσο και η πρώην σύντροφος είχαν προσφύγει εναντίον του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίαμ Πέιν: Απομεινάρια από ναρκωτικά, χάος στο δωμάτιό του
Λίαμ Πέιν: Απομεινάρια από ναρκωτικά, χάος στο δωμάτιό του © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Λίαμ Πέιν: Απομεινάρια από ναρκωτικά, χάος στο δωμάτιό του - Ο τραγουδιστής είχε περιπέτειες με τον Νόμο, καθώς τόσο η πρώην σύζυγός όσο και η πρώην σύντροφος είχαν προσφύγει εναντίον του

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του πρώην μέλους του συγκροτήματος One Direction, Λίαμ Πέιν, ο οποίος σκοτώθηκε σε πτώση από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Ο Λίαμ Πέιν έχασε τη ζωή του ακαριαία από πολλαπλά τραύματα, μετά από πτώση από μπαλκόνι που δίεμενε σε ξενοδοχείο στην Αργεντινή.

Λίαμ Πέιν: Απομεινάρια από ναρκωτικά, χάος στο δωμάτιό του

Η αστυνομία βρήκε το δωμάτιο του ξενοδοχείου του πρώην τραγουδιστή των One Direction σε «πλήρη αταξία» κατά την έρευνα μετά τον θάνατό του, ανέφερε η αρχή σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη, με διάφορα πράγματα σπασμένα και φάρμακα διάσπαρτα.

Το κατεστραμμένο δωμάτιο ήταν γεμάτο με σύνεργα ναρκωτικών όταν έπεσε νεκρός την Τετάρτη. Σύμφωνα με φωτογραφίες που επαληθεύτηκαν από τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Αργεντινής, La Nacion, το δωμάτιο του πρώην τραγουδιστή των One Direction στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου CasaSur Palermo είχε μια σπασμένη τηλεόραση, ένα μισογεμάτο ποτήρι σαμπάνιας και διάσπαρτα αλουμινόχαρτα και σκόνη.

Σε ένα γραφείο, ο Πέιν είχε ένα άδειο πακέτο σαπουνιού Dove, ένα αναμμένο κερί, ένα καμένο καπάκι κουτιού αναψυκτικού και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Υπήρχαν επίσης ίχνη μιας λευκής σκόνης που οι αρχές θα εξετάσουν για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες ότι μπορεί να είναι κοκαΐνη, ανέφερε η La Nacion.

Πριν από τον θάνατο του Πέιν, αστυνομικοί είχαν αποσταλεί στο ξενοδοχείο μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης που ανέφερε έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ», μοιράστηκε ο Policicchio, εκπρόσωπος του υπουργείου Ασφαλείας του δήμου του Μπουένος Άιρες. Ο Πέιν φέρεται να έσπασε το φορητό του υπολογιστή και χρειάστηκε να τον μεταφέρουν πίσω στο δωμάτιό του τις στιγμές που προηγήθηκαν του θανάτου του.

Ο τραγουδιστής είχε περιπέτειες με τον Νόμο, καθώς τόσο η πρώην σύζυγός όσο και η πρώην σύντροφος είχαν προσφύγει εναντίον του

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λίαμ Πέιν, Maya Henry, ισχυρίστηκε ότι ο εκλιπών τραγουδιστής προέβλεψε τον θάνατό του λίγες ημέρες πριν φύγει με τραγικό τρόπο από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών την Τετάρτη.

Η influencer, η οποία έβγαινε με το μέλος των One Direction από το 2018 έως το 2022, μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη με την ψυχική του υγεία και την υποτιθέμενη κακοποίηση που την υπέβαλε στο επεισόδιο του podcast «The Internet Is Dead» της Δευτέρας.

«Μου έστελνε πάντα μηνύματα από τότε που χωρίσαμε [λέγοντας], «Ω, δεν είμαι καλά»», ισχυρίστηκε. «Πάντα έπαιζε με τον θάνατο και έλεγε, 'Λοιπόν, θα πεθάνω. Δεν είμαι καλά».

Police photos show smashed TV in Liam Payne's hotel room

Η 23χρονη Henry περιέγραψε τα μηνύματα του Payne ως «τακτική χειραγώγησης» για να την κάνει να νιώθει άσχημα γι' αυτόν, παρά το γεγονός ότι δεν είναι μαζί.

«Υπήρξε μια φορά που προσπάθησα να του δώσω βοήθεια και τότε δεν την δεχόταν», συνέχισε. «Έστελνε μήνυμα στη μητέρα μου: «Δεν είμαι καλά, πες στη Μάγια να επικοινωνήσει μαζί μου», επειδή δεν απαντούσα».

«Είναι πάντα ο ίδιος κύκλος».

Σε ένα TikTok που μοιράστηκε στις 6 Οκτωβρίου η Henry, ένα μοντέλο που μεγάλωσε στο Τέξας και συγγραφέας του μυθιστορήματος Looking Forward, ισχυρίστηκε ότι ο πρώην της - τον οποίο δεν κατονομάζει, αλλά συνδέει με τους «οπαδούς των One Direction» - συνεχίζει να «ανατινάζει» το τηλέφωνό της.

@mayahenry

Replying to @marie anways sorry for the rant but things need to be addressed

♬ original sound - Maya Henry

«Είναι πάντα και από διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνου. Ποτέ δεν ξέρω από πού θα έρθει.... Επίσης [αυτός] θα μου στείλει email», υποστήριξε η Henry. «Όχι μόνο σε μένα, αλλά θα ανατινάξει και το τηλέφωνο της μητέρας μου. Είναι αυτή η συμπεριφορά φυσιολογική για εσάς;»

«Επίσης, στέλνει μηνύματα στους φίλους μου», συνέχισε. «Το έμαθα αργότερα, ώστε να πάνε στο σπίτι του προφανώς».

«Ξέρω τον τρόπο ζωής που ζει και υπάρχει μια μέρα που θα συμβεί κάτι κακό, οπότε πάντα έλεγα: «Εντάξει, λέει αυτά τα πράγματα, πρέπει να τον βοηθήσω γιατί αν δεν το κάνω, δεν θα μπορώ να ζήσω με τον εαυτό μου αν του συμβεί κάτι»», πρόσθεσε η Henry.

Liam Payne's Ex Maya Henry Claimed He Predicted His Early Death

Ο τραγουδιστής του «Perfect» φέρεται να πάλευε με τα νομικά ζητήματα μεταξύ του ίδιου και της Henry, πριν πεθάνει στην Αργεντινή την Τετάρτη.

Ενώ οι λεπτομέρειες γύρω από τον θάνατό του παραμένουν ασαφείς, ο Πέιν είχε μιλήσει δημόσια για τους αγώνες του με την ψυχική υγεία και τη χρήση αλκοόλ για να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της φήμης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.