Κοσμος

Λίαμ Πέιν: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction σε ηλικία 31 ετών

Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λίαμ Πέιν
Λίαμ Πέιν: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction σε ηλικία 31 ετών © EPA / CLEMENS BILAN

Λίαμ Πέιν: Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction σε ηλικία 31 ετών - Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν, πέθανε σε ηλικία 31 ετών μετά από πτώση που είχε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή. 

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, ο Λίαμ Πέιν, έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Συγκεκριμένα, η La Nación αναφέρει ότι πριν από το περιστατικό, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

Ο Λίαμ Πέιν έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι ειδοποιήθηκαν για ένα άτομο που βρισκόταν σε μια εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur. «Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν τραγουδιστής σε μουσικό συγκρότημα. Δεν υπήρχε δυνατότητα ανάνηψης. Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου», ανέφερε η ανακοίνωση της Αστυνομίας.  Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται.

Ο Λίαμ Πέιν βρισκόταν στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει συναυλία

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λίαμ Πέιν είχε μεταβεί στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του πρώην συνεργάτη του στο συγκρότημα, Νάιλ Χόραν. Ο 31χρονος Λίαμ Πέιν ήταν μέλος του διάσημου βρετανικού boyband One Direction. Το συγκρότημα, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Χάρι Στάιλς, ο Ζέιν Μάλικ, ο Λούις Τόμλινσον και ο Νιαλ Χόραν, σχηματίστηκε για πρώτη φορά το 2010 αφού κάθε μέλος του εμφανίστηκε στη βρετανική εκδοχή του ριάλιτι διαγωνισμού «The X Factor».

Οι One Direction ανακοίνωσαν το τέλος τους το 2015. Ο Πέιν κυκλοφόρησε αργότερα το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του το 2019 με τίτλο «LP1». Τον Μάρτιο, ο Πέιν κυκλοφόρησε το LP του με τίτλο «Teardrops». Ο Βρετανός τραγουδιστής μοιράστηκε ένα βίντεο στο YouTube το 2023 στο οποίο αποκάλυψε ότι ήταν νηφάλιος για έξι μήνες αφού πέρασε σχεδόν 100 ημέρες σε μια εγκατάσταση αποκατάστασης στη Λουιζιάνα. Ο Λίαμ Πέιν είχε έναν 7χρονο γιο, τον οποίο είχε αποκτήσει με το πρώην μέλος του συγκροτήματος Girls Aloud, Σέριλ Κόουλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.