Κοσμος

H Kάμαλα Χάρις αμφισβητεί την πνευματική διαύγεια του Ντόναλντ Τραμπ

«Ο Τραμπ εμφανίστηκε χαμένος στη συγκέντρωσή του στο Όουκς», δήλωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Δημοκρατική προεδρική υποψήφια Κάμαλα Χάρις
Η Δημοκρατική προεδρική υποψήφια Κάμαλα Χάρις © ΕΡΑ/STAN GILLILAND

Μετά την εμφάνιση αυτή του Τραμπ, η Kάμαλα Χάρις σχολίασε ειρωνικά με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ: «Ελπίζω να είναι καλά»

Η Κάμαλα Χάρις έθεσε και πάλι θέμα νοητικής εξασθένησης του Ντόναλντ Τραμπ και της ικανότητάς του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ύπατου αξιώματος των ΗΠΑ μετά την αλλόκοτη προεκλογική εμφάνιση του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της στην Πενσυλβανια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4wj89o751ch)

Σύμφωνα με το προεκλογικό επιτελείο της Κάμαλα Χάρις ο Τραμπ εμφανίστηκε «χαμένος και μπερδεμένος» στη συγκέντρωσή του στο Όουκς, που κατέληξε σε «μουσική παράσταση», αν και ο ίδιος έκανε λόγο για μια εκδήλωση «τόσο διαφορετική, αλλά τελικά ήταν μια υπέροχη βραδιά».

Αφού ο 78χρονος Τραμπ απάντησε σε ερωτήσεις του ακροατηρίου σε μια υπερθερμασμένη αίθουσα, δύο από τους οπαδούς του λιποθύμησαν οπότε οι διοργανωτές της βραδιάς έπαιξαν το «Ave Maria», το οποίο ακούγεται συχνά σε κηδείες.

Η όλη ομιλία μετατράπηκε αργότερα σε μουσική εκδήλωση με τον Τραμπ να χορεύει για τουλάχιστον μισή ώρα επί σκηνής στους ρυθμούς τραγουδιών όπως το «Con Te Partiro» με τον Αντρέα Μποτσέλι και τη Σάρα Μπράιτμαν, το «Hallelujah» με τη φωνή του Ρούφους Γουεϊνράιτ, το «Nothing Compares 2 U» της Σινέντ Ο’ Κόνορ, το «An American Trilogy» του Έλβις Πρίσλεϊ, το «Rich Men North of Richmond» του Όλιβερ Άντονι, το «November Rain» των Guns N' Roses και, φυσικά, το ντίσκο τραγούδι που συνοδεύει σχεδόν πάντα τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, το «YMCA», των Village People.

«Ελπίζω να είναι καλά», σχολίασε η Κάμαλα Χάρις για τον Τραμπ

Μετά την εμφάνιση αυτή του Τραμπ η Χάρις σχολίασε ειρωνικά με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ: «Ελπίζω να είναι καλά», ενώ συνεργάτες της αμφισβήτησαν την πνευματική διαύγεια του Ρεπουμπλικανού προεδρικού υποψηφίου.

Ο εκπρόσωπος του Τραμπ, Στίβεν Τσιουνγκ, υποστήριξε από την άλλη ότι «κάτι ιδιαίτερο» συνέβη τη βραδιά αυτή μεταξύ του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και των οπαδών, ενώ και ο ίδιος ο Τραμπ έκανε λόγο για «απίστευτη βραδιά» σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του, το Truth Social.

Και επιτέθηκε στη Χάρις, που δημοσιοποίησε τον ιατρικό της φάκελο που περιγράφει ως «εξαιρετική» την κατάσταση της υγείας της και κάλεσε τον Τραμπ να ακολουθήσει το παράδειγμά της σημειώνοντας ότι η απροθυμία του να το πράξει είναι «άλλο ένα παράδειγμα της έλλειψης διαφάνειας από μέρους του».

«Με όλα τα προβλήματα που εκείνη έχει, ουσιαστικά θέτει το ερώτημα κατά πόσον θα πρέπει να είναι υποψήφια για το αξίωμα του Προέδρου ή όχι. Ο δικός μου ιατρικός φάκελος είναι τέλειος – δεν υπάρχουν προβλήματα», έγραψε, προσθέτοντας: «είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Κλίντον, τον Μπους, τον Ομπάμα, τον Μπάιντεν και, κυρίως, την Κάμαλα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.