Κοσμος

Η άβολη στιγμή που όλοι αγνοούν την πριγκίπισσα Ελεονώρα

Κάτι πήγε στραβά στις τελετές για την Εθνική Ημέρα της Ισπανίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πριγκίπισσα Ελεονώρα και η αμήχανη χειραψία
© X

Η πριγκίπισσα Ελεονώρα μένει με το χέρι σηκωμένο και... άδειο

Τι κι αν είναι η διάδοχος του θρόνου της Ισπανίας; Τι κι αν φορούσε την επίσημη στρατιωτική της στολή, το Σάββατο, Εθνική Ημέρα της Ισπανίας; Κάτι πήγε στραβά με την πριγκίπισσα Ελεονώρα και πρέπει να έζησε μία από τις πλέον αμήχανες στιγμές της σε ό,τι αφορά τα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Η 18χρονη Ισπανίδα και διάδοχος του θρόνου Ελεονώρα, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της για την Τελετή της Εθνικής Ημέρας, στη Μαδρίτη. Η Ημέρα του Κολόμβου γιορτάζεται στην Ισπανία κάθε χρόνο, στις 12 Οκτωβρίου. Μεταξύ των εορτασμών περιλαμβάνεται και μια στρατιωτική παρέλαση στην οποία παρευρίσκεται το βασιλικό ζεύγος, το οποίο μαζί με άλλες αρχές της χώρας συγκεντρώθηκαν Plaza de Neptuno, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η έπαρση της σημαίας.

Και ενώ όλα μοιάζουν μια χαρά, βοηθοί και κύκλος του βασιλικού ζεύγους περνά και τους χαιρετά δια χειραψίας, κάτι αρχίζει να στραβώνει με τους χαιρετισμούς προς την πριγκίπισσα Ελεονώρα. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα και ενώ έχει ήδη χαιρετήσει τη βασίλισσα Λετίσια και τον βασιλιά Φελίπε, αφήνει την κόρη τους με προτεταμένο –και αδειανό το χέρι της- και ενώ η 18χρονη προφανώς περίμενε να πάρει σειρά στις χειραψίες.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και με άλλους ανθρώπους, με την πριγκίπισσα πάντως να μην πτοείται και να παραμένει χαμογελαστή και ευδιάθετη.  Σημειώνεται, ότι στην παρούσα φάση εκτίει την τριετή στρατιωτική θητεία της στο πολεμικό ναυτικό και παρευρέθηκε στην εκδήλωση φορώντας τη στρατιωτική της περιβολή.

Βέβαια, τα ισπανικά Μέσα απέδωσαν την αφηρημάδα του κόσμου στον φθινοπωρινό βροχερό καιρό της Ισπανίας, που, το μόνο που δεν αποσυντόνισε ήταν το «αιώνιο» στιλ της 52χρονης βασίλισσας που, ακόμα και υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες επένδυσε σε ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με βουργουνδί γόβες και ένα μικρό clutch στην ίδια απόχρωση.

Με στοιχεία από DailyMail

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.