Κοσμος

Ο Κάνιε Γουέστ φέρεται πως είπε στην Σενσόρι ότι ήθελε να συνευρεθεί με τη μητέρα της και εκείνη να βλέπει

Τι καταγγέλλει πρώην βοηθός του ράπερ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι
Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Σενσόρι

Κάνιε Γουέστ: Ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της Σενσόρι και εκείνη να βλέπει - Τι καταγγέλλει πρώην βοηθός του ράπερ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως πρώην βοηθός του Κάνιε Γουέστ μήνυσε τον ράπερ κατηγορώντας τον πως τη βίασε και τη νάρκωσε σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο P Diddy.

Μέσα, όμως, σε αυτή την καταγγελία, η Λορέν Πιτσιότα κατήγγειλε πως ο Κάνιε Γουέστ είπε στη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της ενώ εκείνη θα τους παρακολουθούσε.

Μάλιστα, μέσα στις 86 σελίδες μήνυσης που κατέθεσε η Πιτσιότα υποστηρίζει ότι ο Γούεστ της έδειξε SMS που είχε αντάλλαξει με την Σενσόρι στα οποία, μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την Πιτσιότα, τα μηνύματα εστάλησαν στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ανέφεραν την μητέρα της 29χρονη συντρόφου του Γουέστ, Αλεξάντρα Σενσόρι, η οποία εκείνή την περίοδο τους είχε επισκεφθεί από την Αυστραλία.

Σε ένα από αυτά, που κατά την πρώην βοηθό του Γουεστ, ο ράπερ ήθελε να στείλει στη σύντροφό του, ανέφερε ότι ήθελε η Μπιάνκα Σενσόρι να τον «δει» να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Η Πιτσιότα συμπληρώνει ότι ο Γουέστ της έδειξε απάντηση της Σενσόρι με την 29χρονη να γράφει για τη μητέρα της πως «είναι παντρεμένη».

Ο Κάνιε Γουέστ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε πρώην βοηθό του σε πάρτι του Diddy

Μια πρώην υπάλληλος του Κάνιε Γουέστ κατηγορεί τον ράπερ ότι τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά σε ένα πάρτι που διοργάνωσε μαζί με τον Σον «Diddy» Κομπς.

Η Λόρεν Πισκιότα, η οποία εργάστηκε ως βοηθός του Κάνιε Γουέστ μεταξύ 2021 και 2022, ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη χρόνια πριν, σε μια απροσδιόριστη ημερομηνία.

Σε τροποποιημένη αγωγή που κατατέθηκε στις 8 Οκτωβρίου σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Πισκιότα ισχυρίζεται ότι είχε προσκληθεί σε μια συγκέντρωση σε στούντιο ηχογράφησης στη Σάντα Μόνικα που συνδιοργανώθηκε με τον Σον «Diddy» Κομπς, μαζί με μια καλλιτέχνιδα με την οποία συνεργαζόταν εκείνη την εποχή.

Kanye West sued for allegedly drugging, sexually assaulting ex-assistant at Diddy studio session

Ξύπνησε νιώθοντας «σωματικά άρρωστη και μπερδεμένη»

Στο στούντιο, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που εξασφάλισε ο Independent, ειπώθηκε στους καλεσμένους ότι «όλοι έπρεπε να πιουν» τα ποτά που σερβίρονταν αλλιώς θα έπρεπε να φύγουν. Η μήνυση περιγράφει ότι τα ποτά σερβιριζόταν με την καθοδήγηση του Κάνιε Γουέστ. Η αγωγή δεν κατηγορεί τον Σον «Diddy» Κομπς για αδικήματα.

Η Πισκιότα λέει ότι αμέσως μετά τη λήψη ενός ποτού στο πάρτι, άρχισε να «διολισθαίνει σε μια αλλοιωμένη και εξαιρετικά διαταραγμένη κατάσταση», ενώ την επόμενη μέρα ξύπνησε νιώθοντας «σωματικά άρρωστη και μπερδεμένη». Η μουσικός με την οποία συμμετείχε στη συγκέντρωση «δεν μπόρεσε να μιλήσει για αυτό που η ίδια υπέστη», σύμφωνα με την αγωγή.

Η πρώην βοηθός, η οποία μήνυσε τον Γουέστ τον Ιούνιο, ισχυριζόμενη παράνομη απόλυση και άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης, πρόσθεσε στην τροποποιημένη μήνυση ότι αντιλήφθηκε την υποτιθέμενη επίθεση στη Σάντα Μόνικα μόνο χρόνια αργότερα, όταν πια εργαζόταν για τον Γουέστ, ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye το 2021.

Η αγωγή κατηγορεί επίσης τον Κάνιε Γουέστ ότι δεν πλήρωσε στην Πισκιότα μισθούς ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων, ότι συμμετείχε σε σεξουαλική διακίνηση, ότι την πίεζε επανειλημμένα για συνουσία, ότι έπεσε επάνω της γυμνός σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ότι την κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρα ενός ιδιωτικού αεροσκάφους ενώ αυνανιζόταν και ότι πρόσφερε την Πισκιότα ως σεξουαλικό «δώρο» σε έναν συνεργάτη του.

«Δεν μπορούσε να χωνέψει το γεγονός ότι δούλευε για τον άνδρα που την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά παρά τη θέλησή της ενώ ήταν ναρκωμένη, ο οποίος στη συνέχεια την παρέσυρε επιτυχώς πίσω στην τροχιά του μέσω μιας εργασιακής ευκαιρίας για να την κακοποιήσει σεξουαλικά ξανά», αναφέρεται στη μήνυση, η οποία κατηγορεί τον Γουέστ ότι προκάλεσε στην Πισκιότα άγχος και μετατραυματικό στρες.

Η καταγγελία ισχυρίζεται επίσης ότι ο ράπερ ανάγκασε την Πισκιότα να ακυρώσει την επικερδή σελίδα της OnlyFans «έτσι ώστε να εξαρτάται εξ ολοκλήρου από αυτόν και τον μισθό που της παρείχε».

Για εκβιασμό κάνουν λόγο οι εκπρόσωποι του Κάνιε Γουέστ

Σε απάντηση της αρχικής αγωγής του Ιουνίου, οι εκπρόσωποι του Κάνιε Γουέστ κατηγόρησαν την Πισκιότα για εκβιασμό.

«Ως απάντηση σε αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς, ο Ye θα καταθέσει μήνυση εναντίον της κας Πισκιότα, η οποία τον κυνήγησε σεξουαλικά για να αποσπάσει εργασιακά και άλλα υλικά οφέλη, και στη συνέχεια επιδόθηκε σε εκβιασμό όταν οι προτάσεις της απορρίφθηκαν», δήλωσε ο τότε νομικός εκπρόσωπος του ράπερ στον Independent.

Η ομάδα του Γουέστ δήλωσε ότι απολύθηκε επειδή δεν είχε τα προσόντα για τη θέση και απαιτούσε παράλογα χρηματικά ποσά, καθώς φέρεται να ζητούσε ετήσιο μισθό 4 εκατομμυρίων δολαρίων. Την κατηγόρησαν επίσης για «λάγνα, ανισόρροπη συμπεριφορά».

Η ομάδα του ράπερ είπε επίσης ότι είχε «απαιτήσει χρήματα και υλικά αντικείμενα, δηλαδή τσάντες Hermes Birkin, μια Λαμποργκίνι, καθώς και μια ατελείωτη σειρά πλαστικών επεμβάσεων».

Ο Σον «Diddy» Κομπς αντιμετωπίζει το διάστημα αυτό τις δικές του κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Συνελήφθη τον Σεπτέμβριο με ομοσπονδιακές κατηγορίες για σεξουαλική διακίνηση και εκβιασμό και αντιμετωπίζει δεκάδες αγωγές που κατηγορούν τον μεγιστάνα της ραπ για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.

Ο 54χρονος Κομπς έχει αρνηθεί σθεναρά όλες τις κατηγορίες εναντίον του.

(Με πληροφορίες του Independent)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.