Κοσμος

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κι εκείνη είπε το μεγάλο «Ναι!»

Πώς ο αθλητής φαινόμενο του άλματος επί κοντώ αιφνιδιάσε την Ντεσιρέ

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κι εκείνη είπε το μεγάλο «Ναι!»
Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του κι εκείνη είπε το μεγάλο «Ναι!» © Instagram

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις παντρεύεται - Πώς έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Ντεσιρέ

Με έναν πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο -όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος - ο Αρμάντ Ντουπλάντις έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του η οποία αμέσως του είπε το πολυπόθητο «Ναι!».

Ο αθλητής φαινόμενο του άλματος επί κοντώ Ντουπλάντις  και σύντροφός του, Ντεζιρέ Ινγκλαντέρ είχαν μια φωτογράφιση για το περιοδικό Vogue της Σκανδιναβίας, σε μία ειδυλλιακή παραλία.

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του περιοδικού, ο ολυμπιονίκης και κατακτητής του παγκοσμίου ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ συνδύασε την φωτογράφιση με μία τεράστια έκπληξη στην σύντροφό του. Σύμφωνα με το σχέδιο, ένα μέρος της φωτογράφισης θα γινόταν με αυτόν να φοράει σμόκιν και την σύντροφό του μία λευκή τουαλέτα που μοιάζει με νυφικό.

Εκεί ο Ντουμπλάντις έβαλε το χέρι στην τσέπη, έβγαλε το δαχτυλίδι και γονάτισε, με το ηλιοβασίλεμα να βρίσκεται ακριβώς πίσω τους. Κι ενώ στην αρχή η Ντεζιρέ νόμιζε ότι ήταν μια πλάκα στο πλαίσιο της φωτογράφισης, όταν είδε το δαχτυλίδι  είπε το «ναι».

«Ήμουν πιο αγχωμένος από ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε γελώντας ο Ντουμπλάντις.

«Μπορώ να πω με ασφάλεια ότι είναι ό,τι πιο αγχωτικό έκανα στη ζωή μου», είπε ο Ντουπλάντις. «Είχα μερικές ατάκες που νόμιζα ότι θα πω, αλλά έχασα τα λόγια μου. Πάγωσα εντελώς», έγραψε η Vogue σε ανάρτησή της στο Instagram δείχνοντας σε βίντεο την πρόταση γάμου του αθλητή.

Το ζευγάρι είχε επισκεφτεί την Ελλάδα αμέσως μετά τον θρίαμβο του Ντουπλάντις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Υπενθυμίζεται ότι ο Ντουμπλάντις είναι κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ «πετώντας» στα 6 μέτρα και 26 εκατοστά στο άλμα επί κοντώ και γράφοντας ιστορία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.