Κοσμος

Τυφώνας Μίλτον: Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι δώρισαν 1 εκατ. δολάρια

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε κάνει πρόσφατα μία μεγάλη δωρεά

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο τυφώνας Μίλτον έπληξε τη Φλόριντα, μόλις 15 μέρες μετά την καταστροφική επέλαση του τυφώνα Έλενα στην ίδια περιοχή

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι πρόσφεραν 1 εκατομμύριο για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων Μίλτον και Έλενα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία είχε προηγουμένως δωρίσει 5 εκατομμύρια.

«Ευχαριστούμε τη Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράιαν Ρέινολντς για τη δωρεά τους ύψους 1 εκατομμυρίου στο ταμείο μας για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων Μίλτον και Έλενα. Η μακροχρόνια υποστήριξή τους προς τη Feeding America μας έχει βοηθήσει να ανταποκριθούμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από καταστροφές», έγραψε ο οργανισμός στον λογαριασμό του στο Instagram την Πέμπτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός εξήγησε ότι η συνεισφορά του ζευγαριού θα καλύψει βασικές ανάγκες, όπως πόσιμο νερό, έτοιμα γεύματα και προμήθειες για τις κοινότητες που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές και θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να ανακάμψουν. Η 37χρονη ηθοποιός του «It Ends With Us» και ο 47χρονος πρωταγωνιστής του «Deadpool» έκαναν τη σημαντική δωρεά μετά από τις ευχαριστίες της ίδιας οργάνωσης προς την Τέιλορ Σουίφτ, κολλητή φίλη της Λάιβλι, που πρόσφερε 5 εκατομμύρια.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην Τέιλορ Σουίφτ για τη γενναιόδωρη προσφορά των 5 εκατομμυρίων για τα θύματα των τυφώνων Μίλτον και Έλενα. Αυτή η συνεισφορά θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανασυγκροτηθούν, να ανακάμψουν και να παρασχεθούν βασικά είδη διατροφής, καθαρό νερό και εφόδια στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες,» ανέφερε η ανακοίνωση της Τετάρτης.

Η Feeding America ευχαρίστησε επίσης την 34χρονη τραγουδίστρια για τη δέσμευσή της στον αγώνα για την εξάλειψη της πείνας και τη στήριξή της σε κοινότητες που χρειάζονται βοήθεια. Η Τέιλορ Σουίφτ, έχει επανειλημμένα προσφέρει μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπίες ή απευθείας σε θύματα καταστροφών.

Ο τυφώνας Μίλτον έπληξε τη Φλόριντα αυτή την εβδομάδα, μόλις 15 μέρες μετά την καταστροφική επέλαση του τυφώνα Έλενα στην ίδια περιοχή.