Κοσμος

Τυφώνας Μίλτον: Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι δώρισαν 1 εκατ. δολάρια

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε κάνει πρόσφατα μία μεγάλη δωρεά

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι
Ο Ράιαν Ρέινολντς και η σύζυγός του, Μπλέικ Λάιβλι © ΕΡΑ/JUSTIN LANE

Ο τυφώνας Μίλτον έπληξε τη Φλόριντα, μόλις 15 μέρες μετά την καταστροφική επέλαση του τυφώνα Έλενα στην ίδια περιοχή

Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλέικ Λάιβλι πρόσφεραν 1 εκατομμύριο για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων Μίλτον και Έλενα, ακολουθώντας το παράδειγμα της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία είχε προηγουμένως δωρίσει 5 εκατομμύρια.

«Ευχαριστούμε τη Μπλέικ Λάιβλι και τον Ράιαν Ρέινολντς για τη δωρεά τους ύψους 1 εκατομμυρίου στο ταμείο μας για την ανακούφιση των θυμάτων των τυφώνων Μίλτον και Έλενα. Η μακροχρόνια υποστήριξή τους προς τη Feeding America μας έχει βοηθήσει να ανταποκριθούμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από καταστροφές», έγραψε ο οργανισμός στον λογαριασμό του στο Instagram την Πέμπτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός εξήγησε ότι η συνεισφορά του ζευγαριού θα καλύψει βασικές ανάγκες, όπως πόσιμο νερό, έτοιμα γεύματα και προμήθειες για τις κοινότητες που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές και θα χρειαστούν πολύ χρόνο για να ανακάμψουν. Η 37χρονη ηθοποιός του «It Ends With Us» και ο 47χρονος πρωταγωνιστής του «Deadpool» έκαναν τη σημαντική δωρεά μετά από τις ευχαριστίες της ίδιας οργάνωσης προς την Τέιλορ Σουίφτ, κολλητή φίλη της Λάιβλι, που πρόσφερε 5 εκατομμύρια.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες στην Τέιλορ Σουίφτ για τη γενναιόδωρη προσφορά των 5 εκατομμυρίων για τα θύματα των τυφώνων Μίλτον και Έλενα. Αυτή η συνεισφορά θα βοηθήσει τις κοινότητες να ανασυγκροτηθούν, να ανακάμψουν και να παρασχεθούν βασικά είδη διατροφής, καθαρό νερό και εφόδια στους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτές τις καταστροφικές καταιγίδες,» ανέφερε η ανακοίνωση της Τετάρτης.

Η Feeding America ευχαρίστησε επίσης την 34χρονη τραγουδίστρια για τη δέσμευσή της στον αγώνα για την εξάλειψη της πείνας και τη στήριξή της σε κοινότητες που χρειάζονται βοήθεια. Η Τέιλορ Σουίφτ, έχει επανειλημμένα προσφέρει μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπίες ή απευθείας σε θύματα καταστροφών.

Ο τυφώνας Μίλτον έπληξε τη Φλόριντα αυτή την εβδομάδα, μόλις 15 μέρες μετά την καταστροφική επέλαση του τυφώνα Έλενα στην ίδια περιοχή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.