Κοσμος

El Taiger: Νεκρός στα 37 του ο τραγουδιστής της Reggaeton

Μία εβδομάδα μετά τον πυροβολισμό του στο κεφάλι

Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Κουβανός τραγουδιστής της Reggaeton El Taiger πέθανε 37 ετών μία εβδομάδα αφότου βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι στο Μαϊάμι

Ο Κουβανός τραγουδιστής της Reggaeton, γνωστός ως El Taiger, πέθανε χθες Πέμπτη, επτά μέρες μετά τον πυροβολισμό του στο κεφάλι στο Μαϊάμι. Ήταν 37 ετών.

Ο τραγουδιστής της Reggaeton, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Jose Manuel Carbajal Zaldivar, βρέθηκε στο πίσω μέρος μίας Mercedes λίγο μετά τις 7 πμ της 4ης Οκτωβρίου 2024 στη γειτονιά Allapattah του Μαϊάμι και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της απίστευτα δύσκολης στιγμής, η οικογένεια, οι φίλοι και οι οπαδοί ενώθηκαν με προσευχή, ελπίδα και υποστήριξη, αναζητώντας ένα θαύμα», σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του στο Instagram.

«Σε όλους όσους προσευχήθηκαν, σας ευχαριστούμε. Δυστυχώς, σήμερα το απόγευμα, ο El Taiger πέθανε και τώρα είναι μαζί με την αγαπημένη του μητέρα στον ουρανό».

«Αν και αυτή η είδηση είναι και συγκλονιστική και αποκαρδιωτική, ενθαρρύνουμε τους θαυμαστές του El Taiger να τιμήσουν τη μνήμη του γιορτάζοντας τη χαρά που έφερε σε τόσους πολλούς θαυμαστές. Δυναμώστε τη μουσική σας, χορέψτε και γιορτάστε τη ζωή του», πρόσθεσε η ανάρτηση.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπορεί να πυροβολήθηκε κάπου αλλού και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε κοντά στο νοσοκομείο. «Είμαστε σίγουροι ότι δεν συνέβη στη γωνία που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Αυτό συνέβη κάπου αλλού, κάποιος το οδήγησε εκεί, τον άφησε και έφυγε με τα πόδια», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μαϊάμι, Μάικ Βέγκα, στο Telemundo.

Η αστυνομία είπε ότι ένας άνδρας αναζητείται για ανάκριση στο πλαίσιο της έρευνας για τη δολοφονία. Την Τρίτη, η αστυνομία του Μαϊάμι κυκλοφόρησε μια αφίσα με την οποία ζητούσε βοήθεια για τον εντοπισμό του Damian Valdez-Gallaso, 49 ετών, για ανάκριση σχετικά με τον πυροβολισμό.

Δύο γαλόνια βενζίνης βρέθηκαν μέσα στο SUV μαζί με τον βαριά τραυματισμένο τραγουδιστή. «Ξέρουμε ότι υπήρχε πολύ αίμα μέσα στο SUV. Ήταν στο πίσω μέρος και οι αστυνομικοί έπρεπε να ανοίξουν το πίσω μέρος του SUV για να τον βγάλουν έξω», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο El Taiger, ο οποίος έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο Instagram, συνελήφθη στο Μαϊάμι για κατοχή ναρκωτικών και ένοπλη ληστεία τον Μάρτιο του 2023. Συνελήφθη και πάλι τον Ιούλιο για ένοπλη ληστεία, επίθεση και κατοχή κοκαΐνης - και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση σε εκείνη την υπόθεση όταν βρέθηκε βαριά τραυματισμένος την περασμένη εβδομάδα.