Κοσμος

Ο δήμαρχος Ρώμης απάντησε στον Μακρόν για το «Emily in Paris»: Χαλάρωσε

Καθώς η επιτυχημένη σειρά μετακομίζει στην Ρώμη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Emily in Paris
© Netflix/ Stephanie Branchu

«Emily in Paris»: Ο δήμαρχος Ρώμης απάντησε στον Μακρόν

Μήλον της έριδος έχει γίνει η σειρά «Emily in Paris», με τον δήμαρχο της Ρώμης Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι να «καρφώνει» τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν για την επιτυχημένη σειρά του Netflix.

«Αγαπητέ Εμανουέλ Μακρόν μην ανησυχείς: η Emily τα πάει πολύ καλά στη Ρώμη», δήλωσε ο Γκουαλτιέρι την Τετάρτη. «Και μετά δεν μπορείς να ελέγξεις την καρδιά: ας την αφήσουμε να επιλέξει», πρόσθεσε με αφορμή το «Εmily in Paris». 

Ο Γκουαλτιέρι απαντούσε στα σχόλια του Μακρόν κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Variety την Τετάρτη, στην οποία ο Γάλλος ηγέτης δήλωσε ότι θα «αγωνιστεί σκληρά» για να φέρει την Emily πίσω στο Παρίσι.

«Η Emily στο Παρίσι στη Ρώμη δεν έχει νόημα», δήλωσε ο Μακρόν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, προσθέτοντας ότι η σειρά είναι “εξαιρετικά θετική από άποψη ελκυστικότητας” για τη Γαλλία.

Η σειρά, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix, αφηγείται την ιστορία της Αμερικανίδας ομογενούς Έμιλι Κούπερ που ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Η Έμιλι, ωστόσο, πρόκειται να μετακομίσει από το Παρίσι στη Ρώμη στην επόμενη σεζόν.

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter Roma την Τετάρτη, ο Γκουαλτιέρι προειδοποίησε τον Γάλλο πρόεδρο να μην «εκφοβίσει ή παρεμβαίνει στα σχέδια παραγωγής του Netflix» για την επόμενη σεζόν της σειράς.

Ο Γκουαλτιέρι είπε επίσης ότι μίλησε για τα σχόλια του Μακρόν με τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό και οι δυο τους γέλασαν με αυτό.

«Βλέπουμε τη μετακόμιση της Emily στη Ρώμη ως επιβεβαίωση ότι η πόλη μας γίνεται όλο και πιο σημαντική και είμαστε αρκετά χαλαροί όσον αφορά τις αποφάσεις παραγωγής του Netflix. Ξέρουν τι κάνουν», δήλωσε και πρόσθεσε: «Για να είμαστε ειλικρινείς, πιστεύουμε ότι ο κ. Μακρόν θα πρέπει να χαλαρώσει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.