Κοσμος

ΗΠΑ: Εισβολή πεινασμένων ρακούν παγιδεύει γυναίκα στο σπίτι της (Βίντεο)

Τα τάιζε επί 35 συναπτά έτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
χερι ταιζει ρακουν
© Unsplash/Vadim Pospelov

«Τα ρακούν εμφανίστηκαν στο σπίτι της περιμένοντας ένα γεύμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Kitsap

Μια γυναίκα συνήθιζε τα τελευταία 35 χρόνια στις βορειοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ να ταΐζει άγρια ρακούν έξω από το σπίτι της ώσπου 100 από αυτά το περικύκλωσαν απαιτώντας φαγητό.

Η κάτοικος των ΗΠΑ, η οποία δεν κατονομάζεται, έμεινε ουσιαστικά παγιδευμένη μέσα στο σπίτι της κοντά στο Poulsbo της Ουάσινγκτον και φοβισμένη, καθώς τα ζώα μπορεί να γίνουν επιθετικά, κάλεσε το γραφείο του σερίφη, λέγοντας ότι τα ρακούν παρέμειναν γύρω από το σπίτι της κάθε μέρα και νύχτα, αφού ο πληθυσμός τους «εκτοξεύθηκε» πριν από περίπου έξι εβδομάδες.

«Με κάποιο τρόπο, η φήμη της διαδόθηκε στη χώρα των ρακούν και ξάφνου όλα εμφανίστηκαν στο σπίτι της περιμένοντας ένα γεύμα», δήλωσε ο Kevin McCarty, εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας Kitsap, στον τοπικό σταθμό 9News του NBC.

Ο ίδιος έστειλε τους βοηθούς του για να βοηθήσουν τη γυναίκα.

«Ήταν σοκαρισμένοι. Δεν είχαν δει ποτέ τόσα πολλά ρακούν σε ένα μέρος. Κανείς δεν θυμάται ποτέ να είναι περικυκλωμένος από ένα σμήνος ρακούν. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Το γραφείο του σερίφη έκανε μάλιστα σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μερικά εξαιρετικά πλάνα, που δείχνουν τα ρακούν συνωστισμένα σε μια πίσω αυλή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.