Κοσμος

Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά εκατομμυρίων δολαρίων στους πληγέντες των τυφώνων

Η διάσημη ποπ σταρ στηρίζει τους πλημμυροπαθείς της Φλόριντα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γενναιόδωρη δωρεά από την Τέιλορ Σουίφτ για τους πληγέντες κατοίκους των ΗΠΑ από τους τυφώνες Μίλτον και Έλεν

Η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ προχώρησε σε μία εντυπωσιακή δωρεά ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων για την ενίσχυση των πληγέντων από τους τυφώνες Μίλτον και Έλεν στις ΗΠΑ.

Την είδηση έκανε γνωστή η διευθύνουσα σύμβουλος της Feeding America, Claire Babineaux-Fontenot, η οποία δήλωσε ότι η δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ θα στηρίξει τις προσπάθειες ανασυγκρότησης των πληγεισών κοινοτήτων, παρέχοντας βασικά αγαθά όπως τρόφιμα, καθαρό νερό και προμήθειες.

Η κ. Babineaux-Fontenot εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς την διάσημη ερμηνεύτρια, τονίζοντας ότι η στήριξή της σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ζωτικής σημασίας για τις οικογένειες που προσπαθούν να ξεπεράσουν τις καταστροφές που προκάλεσαν οι τυφώνες.

Σημειώνεται πάντως πως η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι η μόνη celebrity που συμβάλλει στις προσπάθειες ανακούφισης των πληγέντων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν αυτή την περίοδο τις ΗΠΑ.

Η θρυλική Dolly Parton ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με την Walmart και άλλες εταιρείες για να προσφέρουν βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες που προκάλεσε ο τυφώνας Έλεν, δεσμεύοντας επίσης 1 εκατομμύριο δολάρια, για την υποστήριξη των πληγέντων στην περιοχή των Απαλαχίων.